Bobo vakantieboek voor kids van 4 tot 6 jaar 3X WINNEN

Bobo vakantieboek voor kids van 4 tot 6 jaar

Stil zitten? Daar zijn de meeste kleuters niet zo goed in. Daarom is het kindertijdschrift Bobo spelen en lezen tegelijk. Het blad puilt uit van de puzzels, voorleesverhalen, doe-opdrachten, knutsel- en kleurplaten. En natuurlijk vind je in elk nummer een avontuur dat Bobo samen met je kind beleeft. Bobo gaat bijvoorbeeld naar de boerderij of voor het eerst naar school. Allemaal dingen waar ook jouw kind mee bezig is. En als dat niet zo is, geeft het mama of papa leuke inspiratie voor kleine uitstapjes in het weekend. Ik mag deze week 3X het Bobo vakantieboek weggeven! Doe mee en win!

Bobo vakantieboek 2023 is verkrijgbaar!

Hoera, de zomervakantie is (bijna) begonnen! Weet jij al wat je gaat doen? Een zandkasteel bouwen? Kamperen in de tuin? Een verre reis maken? Waar je ook naartoe gaat, stop ook zeker dit Bobo-vakantieboek in je koffer! Het staat boordevol pittige puzzels, fijne voorleesverhalen, gezellige kijkplaten en mooie kleurplaten. Je kunt er overal in werken. In de tent, aan tafel, op de handdoek of achterin de auto!

Bobo aanbod strandlaken

Spelend leren lezen met Bobo!

Voor wie is Bobo?

Leeftijd: 4- 6 jaar
Nederland: Groep 1-2
België: 2de en 3de kleuterklas
Nog meer spelen met Bobo? Luister dan eens de luisterverhalen op Bobo Spotify, bekijk de avonturen van Bobo op YouTube of download de Bobo Speelboom app.

WINNEN 3X Bobo vakantieboek 2023

LET OP: deze actie is verlopen, je kan niet meer meedoen

Vers van de pers! Ik mag via Mamas.nl 3X het gloednieuwe Bobo vakantieboek ter waarde van 8,25 euro weggeven. Hoe leuk is dat! Wil je meedoen? Je maakt kans op deze mooie prijs door via deze link jouw naam en mail achter te laten. Deze actie loopt tot en met vrijdag 23 juni 2023 om 9.00 uur. De winnaars krijgen per e-mail bericht. Vergeet niet de actie via social media de aandacht te geven die ze verdient. Delen, liken en volgen helpt! @ mamasnl (Insta) en @moeders (facebook).

Als je meedoet, ontvang je voortaan automatisch mijn Mama’s nieuwsbrief met nieuws en tips over werk, opvoeden, (kinder)mode, acties en nog veel meer! Je kunt je onderaan elke mail weer afmelden. Als je al abonnee bent, verandert er niets, maar je moet je wel aanmelden voor deze actie, zodat ik weet dat je kans wilt maken.

Al meer dan 20 jaar neem ik de privacy van mijn lezers en volgers serieus. Ik deel jouw gegevens nooit met derden. En binnen mijn organisatie ben ik de enige persoon die inzage heeft in jouw gegevens.

Leuk dat je meedoet!
Hartelijke groeten,
Vivienne Westerhoud

8 reacties

 1. leuk voor een klein meisje voor de vakantie

 2. Wat een leuk boek, hier worden de kinderen blij van. Het boek al op leeftijd en toch super nieuw. Hoe mooi is dat. Ik doe heel graag mee aan deze leuke actie.

 3. Marita Alsema

  Wat superleuk! Sepp (5) zou dit geweldig vinden!

 4. Astrid van Rekom

  Leuk voor mijn neefje als hij in de auto zit naar Frankrijk

 5. Christine Claeys

  Zou geweldig zijn om mijn kleindochter bezig te houden tijdens de zomervakantie

 6. Mijn tweeling gaat zich ontzettend vervelen zes weken thuis verwacht ik. Met dit boek zullen zowel zij als ik als moeder heeeel blij zijn verwacht ik.

 7. Leuk voor mijn zoontje om te geven als we met vakantie gaan

 8. Will Langenberg

  Hier maak ik een kindje heel blij mee. Ik doe graag mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.