boek: Koken voor kleine sterren.

De originele recepten in dit boek zijn van de hand van topkok Ron Blaauw en Julius Jaspers. Die combinatie staat garant voor inspirerende recepten die toch laagdrempelig zijn en geschikt voor elk moment van de week. Het boek is ingedeeld volgens verschillende thema’s – van het voorbereiden van een picknick en het opzetten van een moestuin tot een kerstmaaltijd voor het hele gezin. Volkskrantjournalist Wim de Jong interviewde een aantal bekende en minder bekende ouders, waaronder Paul de Leeuw, chef-kok Maria Uva en kinderarts Herman van Tinteren. De interviews geven een kijkje in de keuken van ouders die elk op hun eigen manier een bijzondere band met eten hebben. De sfeervolle foto’s van Alain Caron brengen het boek tot leven. Te koop bij bol.com.

2 reacties

  1. Lijkt me een topboek! Ik ben groot fan van julius jaspers maar zijn boeken bleven tot nog toe voor de maaltijden met de kinderen in de kast! ben heel benieuwd naar de recepten! Ook leuk dat er interviews zijn toegevoegd.

  2. Naar zo`n kookboek ben ik al lang op zoek! Dit is een prachtprijs om te winnen voor ons, lijkt me een stuk lekkerder dan de AH kinderkookboeken, alhoewel dat is niet eerlijk tegenover de AH kinderkookboeken, daar daar de pagina`s van aan het verslijten zijn en volgeklieder zijn met extra ingrediënten:) Hopen op dit prachtige nieuwe boek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.