Uitjes met kinderen in de voorjaarsvakantie!

uitjes met kinderenIn het Zuiden van het land zit de carnavals- vakantie er alweer bijna op. Maar het Midden en Noorden van Nederland hebben nog een heerlijke week vakantie voor de boeg. De voorjaars- vakantie gaat vanavond beginnen. En wat ga je doen met de kinderen? Blijf je thuis of ga je skiën? Of zoek je de zon op? Voor iedereen die in Nederland blijft heb ik een paar leuke uitjes met kinderen uit gezocht. Op mijn site haarauto.nl voor vrouwen, auto’s en vrije tijd, heb ik leuke uitjes voor kinderen gepubliceerd. Dit kun je allemaal doen en nog veel meer!

Klei workshop Museum het Schip, Amsterdam

Klei workshop voor kinderenMuseum Het Schip is het Amsterdamse School Museum over kunst, architectuur en huisvesting. Je vindt het museum in het bijzondere woningbouwcomplex, ontworpen door de beroemde architect Michel de Klerk in Amsterdam West. Zij organiseren deze voorjaarsvakantie klei workshops, waar jouw kind zelf siertegels kan maken. Samen met een rondleiding door het museum en een kop koffie voor de ouders een heerlijk middagje uit! Lees hier meer.

Kinderfilm festijn in Tilburg

spruit cinema TilburgZin in een gezellige zondag zonder zorgen en plezier met het hele gezin? Sluit dan de carnavalsvakantie af op zondag 18 februari (van 10:00u – 17:00u) met de eerste editie van Spruit Cinema, een kinderfilmfestijn dat bijzondere kinderfilms in de spotlight zet! Naast het bekijken van een film is het ook mogelijk om plaats te nemen in de Pop Up bibliotheek, met een filmheld op de foto te gaan of creatief te zijn met popcorn in de knutselhoek. Kijk hier welke films er draaien!

Amsterdam Museum: op avontuur in de geschiedenis

Amsterdam museumHet Amsterdam Museum is er voor iedereen, klein én groot. In vakanties worden er leuke activiteiten georganiseerd voor het hele gezin. Je kan altijd langskomen en samen met je (groot)ouders op avontuur in Het Kleine Weeshuis of met z’n allen de geschiedenis van Amsterdam ontdekken met de DNA Familietour. En wist je dat kinderen vanaf 2018 gratis entree krijgen? Lees hier meer over wat je allemaal kunt doen.

Naar buiten met de kids

Naar buiten met de kidsOERRR is buiten. Buiten spelen, beestjes zoeken, vies worden, bomen klimmen. Want de beste avonturen beleef je buiten. Met OERRR ontdek je de natuur. Je beleeft dingen die je nooit meer vergeet en ontdekt hoe jij de natuur en de dieren kunt helpen. Kijk wat er te doen is aan workshops en acties in de natuur!

Wil je voortaan alle nieuws over uitjes en vakanties en auto’s in je mailbox ontvangen? Meld je dan ook aan voor de HaarAuto.nl nieuwsbrief rechts op de site.

Ik wens je een hele fijne voorjaarsvakantie!
Groetjes, Vivienne Westerhoud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.