Shoppen: Planes Take Off

Op 9 oktober was het dan eindelijk zo ver. Na lang wachten kunnen draait de nieuwe Disney film Planes eindelijk in de Nederlandse bioscopen. De film gaat over Dusty, een razendsnel sproeivliegtuigje. Dusty droomt ervan om mee te doen in aan een spannende luchtrace rond de wereld. Maar hij heeft last van hoogtevrees! Met de hulp van een ervaren marinepiloot weet hij zich te kwalificeren en begint aan een groot avontuur. De film is in 3D te zien in verschillende Nederlandse bioscopen.
disney-kinderrugzak-planes-take-off-2Is jouw zoon ook nu al helemaal gek van Planes? Dan vindt hij het vast ook super om op school de blits te maken met een van de mooie jongenstassen die er verkrijgbaar zijn uit de serie Planes Take Off. Er zijn twee soorten praktische rugzakken verkrijgbaar en een mooie ruime schoudertas. De tasjes zijn ideaal voor lagere school kinderen, met een handig formaat en gemaakt van praktisch afwasbaar materiaal. Net als in de film is Dusty ook op de tassen gemaakt in een grappig 3D-effect print.

Nog geen leuke tas gevonden, maar liever geen Planes-tas? Ook voor andere leuke kindertassen kun je prima terecht bij Hippebeestjes.nl, waar je een groot assortiment met hippe tassen voor kids kunt vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.