Oppassen.nl helpt jou aan een oppas of gastouder

Oppas

Oppassen.nl helpt ouders een oppas vinden

Oppas vinden is niet altijd even gemakkelijk. Het vergt veel tijd en energie. Vooral in de avonden, wanneer de reguliere kinderopvang gesloten is, hebben veel ouders een oppas probleem. Oppassen.nl biedt een oplossing hiervoor. De website heeft als doel om via internet de vraag en aanbod aangaande incidentele particuliere kinderopvang bij elkaar te brengen. Oppassen.nl is hét online platform waar ouders die een oppas zoeken in contact kunnen treden met een oppas of gastouder in de buurt. Al meer dan 80.000 gebruikers hebben zich geregistreerd. Hiermee zijn zij ook de grootste oppas community van Nederland.

Een handige app

De website heeft verder onlangs een app gelanceerd waar ouders direct contact kunnen nemen met een oppas of gastouder. Gebruikers kunnen door middel van hun mobiele telefoon sneller zoeken, een oproep plaatsen en contact leggen met elkaar. Al meer dan 1.500 gebruikers hebben de app inmiddels geïnstalleerd via de App Store/Google Play.

Hoe werkt het?

Inschrijven is gratis via de website, Android app en iPhone app. Ouders kunnen een profiel aanmaken en deze verder invullen met gegevens waar zij naar op zoek zijn. Het platform zorgt ervoor dat ouders verspreid door heel Nederland gemakkelijk en snel direct in contact kunnen treden met oppassen en gastouders in de buurt. De website is actief in meer dan 2.000 steden in Nederland en is naast Nederland ook actief in diverse andere Europese landen, zoals Belgie, Frankrijk en Verenigd Koninkrijk.
Kijk voor meer informatie of om aan te melden op oppassen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.