Leuk voor kids: leukste sintersongwriter van Nederland

Sinter songwriterNu de Sint weer in het land is, heeft HEMA wel iets heel leuks: zij waren op zoek naar de leukste Sinter Song Writers van Nederland! Zo leuk om helemaal in de sinterklaas sfeer te komen: leuk voor kids. Heel veel kinderen maakten een eigen liedje. De liedjes gaan over pepernoten, het paard van Sinterklaas of je schoen zetten. Samen, solo, met een gitaar of alleen hun stem. Het maakt niet uit. Sint en de Piet zijn blij met alle ingestuurde liedjes. Via www.hema.nl/sintersongwriters stuurden kinderen hun eigen gemaakte liedje in. De tien leukste Sintersongs neemt HEMA op in een echte geluidsstudio en zijn vanaf 3 december te beluisteren op Spotify. Wat een gaaf Sinterklaascadeau!

En de pret is nog niet afgelopen, want kinderen kunnen nog steeds hun liedjes insturen. En als zij dat doen, kunnen zij ook mooie prijzen winnen! Lees hieronder hoe zij dat kunnen doen. Heb jij ook een kleine SinterSongWriter thuis zitten? Upload een video, doe mee en win!

Leuk voor kids: meedoen en stemmen!

De tien leukste liedjes zijn al bekend en worden opgenomen in de studio deze week. Het album wat HEMA daarvan uitbrengt kunnen wij op 3 december allemaal luisteren via Spotify. Maar ook nu de winnaars bekend zijn kan je nog liedjes inzenden. Want iedere week reikt HEMA een weekprijs uit aan de liedjes met de meeste stemmen. Inzendingen bekijken of je eigen liedjes uploaden kan via www.hema.nl/sintersongwriters.

Prijzen om te winnen deze week

Ook al zijn de winnaars al bekend, ook nu kunnen kinderen hun liedjes nog inzenden. Aan de hand van de meeste stemmen kun je dan mooie prijzen winnen.

De weekwinnaar mag kiezen uit deze twee prijzenpakketten:
winnenInstaxcamera & instaxfilm / fotoblik / fotoalbum/ pennen / stickers / camerariem / stempels / glittertape.

Leuk voor kidsKnuffel Takkie 90cm / virtual reality bril / draagbare speaker koffiebeker / 8GB usbstick / telefoon / lenzenset/ koptelefoon / telefoon lader + hoesje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.