De voordelen van een broodtrommel met foto

Voordelen van een broodtrommel

De voordelen van een broodtrommel

‘De schoolperiode is de mooiste tijd van je leven!’ Het is een uitspraak die je vast nog wel kent uit je jongere jaren. Onbezorgd klauteren in het klimrek tijdens de pauzes en je eerste vriendinnetje ten huwelijk vragen met een snoepring: het zijn stuk voor stuk herinneringen die we allemaal wel kennen van vroeger. Hoe mooi zou het zijn als jouw kinderen later ook zo terugkijken op hun jeugd? Wat we vroeger niet hadden, is een broodtrommel met foto. Helemaal gepersonaliseerd! Je leest hier alles over de voordelen van een broodtrommel met foto.

#1 – Een lunchbox met naam voorkomt verwarringen

Een lunchbox met naam of foto kent een aantal grote voordelen. Schaf jij een reguliere broodtrommel aan bij een warenhuis, dan is de kans groot dat andere ouders uit de klas van je kind  exact dezelfde hebben gekocht. Niet handig als je bedenkt dat kinderen hun lunch vaak afgeven bij de leerkracht ’s ochtends. Hoe gaat jouw kind zijn of haar lunch in vredesnaam vinden als de klok twaalf keer geslagen heeft?

#2 – Een broodtrommel bedrukken: groot plezier!

Sommige kinderen leren goed, anderen wat minder. Om het naar school gaan wat plezieriger te maken voor je kind, kan het leuk zijn om een broodtrommel te bedrukken. Natuurlijk bepaalt jouw kind zelf wat er op de broodtrommel komt te staan. Dat geeft een gevoel van trots. En dat is goed voor elk kind. Let maar op: jouw kind zal de broodtrommel ook zelf uit de vaatwasser pakken om ‘m weer gevuld te zien worden.

#3 – Het haalt herinneringen op

Hoogtepunten zijn er om bij stil te staan. Een broodtrommel met foto zorgt ervoor dat jouw kind iedere dag herinnerd kan worden aan die geslaagde vakantie aan de Costa Brava of opa’s 75e verjaardag in Disney Land Parijs. Een lunchbox zal bijdragen aan bewustwording van de mooie momenten in het leven. En het kan aanleiding zijn om de verhalen daarover verder te vertellen. Een positieve boost voor elk kind!

My Mepal

Ziet jouw kind een broodtrommel met foto al helemaal voor zich? Een partij waar je kind zijn of haar creativiteit kwijt kan, is My Mepal. Dit bedrijf heeft een speciale generator gecreëerd waar de kunstenaar in de dop aan de slag kan door een mooie foto te combineren met een hippe ‘font’. Deze broodtrommels zijn BPA-vrij, wat ervoor zorgt dat de kwaliteit van de box ook na een afwasbeurt behouden blijft. Neem gerust een kijkje op de site van My Mepal. Natuurlijk samen met je kind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.