Verwen je hond, kat of knaagdier met dierendag!

Dierendag 4 oktober

dierendagOp 4 oktober is het weer dierendag. Een mooi moment om je huisdier wat extra’s te geven. Bij jouw dierenspeciaalzaak is het elke dag dierendag met aanbiedingen voor hond, kat, knaagdier en andere dieren. Maar op 4 oktober pakken zij extra uit. Kijk naar inspiratie aanbiedingen voor jouw huisdier. En verwen je hond, kat of knaagdier! En laat je ons via Facebook weten wat hij of zij ervan vond?

LEES OOK: Welke kinderen zijn geschikt voor huisdieren?
EN Hondenvoeding: 5 tips om op letten

Speciale inspiratie voor jouw dier

Bekijk de inspiratie verwenpakketten en kies er een voor jouw huisdier om hem of haar op 4 oktober te verwennen!
hond
kat
knaagdier

LET OP: De prijzen in deze afbeeldingen zijn niet meer geldig. Het was een aanbieding van een paar jaar geleden voor een online dierenwinkel die niet meer bestaat inmiddels. Doe dus slechts inspiratie op en zoek een leuk pretpakket bij elkaar voor jouw lievelingsdier!

Wat doe jij op dierendag voor jouw huisdier? Ik ben benieuwd naar leuke inspirerende manieren om je hond, kat of knaagdier te verrassen op 4 oktober. Of misschien heb je een paard? En geef je die een extraatje op deze speciale dag? Laat het weten in de comments hieronder! En het hoeft niet altijd geld te kosten natuurlijk. Het kan ook iets persoonlijks zijn, een activiteit waar jouw dier van houdt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.