WINNEN: Knor de film tickets & ecotuintje

WINNEN KNOR filmtickets

Sinds 13 juli draait de charmante en geestige stopmotion animatiefilm KNOR in de Nederlandse bioscopen. Knor is de eerste lange animatiefilm van regisseurMascha Halberstad (De Grote Hummimummi Kerstspecial, Munya in Mij). Bekijk hieronder de trailer. En doe mee om kans te maken op 2 tickets en als extraatje een eco-tuintje pakket.

LET OP: Deze actie is verlopen. Je kunt niet meer meedoen.

Dit jaar was Knor, als eerste lange Nederlandse animatiefilm ooit, geselecteerd voor het filmfestival van Berlijn en had de eer de hoog aangeschreven kinderfilmcompetitie Generation Kplus te openen. Op 4 maart opende de unieke familiefilm het New York International Children’s Film Festival.

De speelfilm is gebaseerd op het populaire boek ‘De Wraak van Knor’ van Tosca Menten (Dummie de Mummie). Fiona van Heemstra verwerkte Mentens Roald Dahl-achtige humor, scherpe observaties en ongebreidelde fantasie in het filmscript.

Het verhaal van Knor de film

Voor haar negende verjaardag krijgt Babs van haar opa uit Amerika het varkentje Knor cadeau. Haar ouders zijn daar niet zo blij mee. Babs mag hem alleen houden van haar ouders als Knor op puppycursus gaat. Maar opa blijkt stiekem andere plannen te hebben met Knor. Hij doet mee met de worstenwedstrijd van de Vereniging voor Vleeswaren van Verse Varkens…

Cast van Knor

De Nederlandse stemmencast bestaat Hiba Ghafry (Babs), Matsen Montsma (Tijn), Kees Prins (opa Tuitjes), Jelka van Houten (Margreet), Henry van Loon (Nol), Loes Luca (tante Christine), Johnny Kraaijkamp (slager Smak), Alex Klaasen (hondentrainer) en Remko Vrijdag (Freddy Willekes).

WINNEN Knor de film 3X2 kaartjes & ecotuintje

Wil jij 2 bioscoopkaartjes winnen voor de film KNOR? Plus een ecotuintje? Doe dan mee – voor maandag 25 juli 2022 om 9.00 uur – door jouw naam en mail adres achter te laten via deze LINK.

LET OP: Deze actie is verlopen. Je kunt niet meer meedoen.

Wij mogen 3 winnaars blij maken! Als je meedoet, ontvang je voortaan de Mama’s nieuwsbrief per e-mail. Daarin staan leuke nieuwe acties en nuttige tips en informatie voor moeder, kind en werk. Als je al abonnee bent, gebeurt er niets. Je maakt evenveel kans om te winnen. Je moet wel je naam en mail ook achterlaten, zodat ik weet dat jij kans wilt maken.

Al meer dan 20 jaar neem ik de privacy van mijn lezers en bezoekers heel serieus. Ik deel jouw gegevens nooit met anderen. Binnen mijn bedrijf ben ik de enige die de gegevens in kan zien.

Over het eco- tuintje

ecotuintje

Lekker de tuin in met je eco-tuintje! Deze oppotpotjes zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen. Ze bestaan uit houtvezels uit duurzaam beheerde bossen en bevatten geen technologische toevoegingen of chemische bestandsdelen. Deze potjes 100% afbreekbaar. Ze maken de grond zelfs vruchtbaarder, omdat ze vergaan tot humus, wat een positief effect heeft op de groei van jonge planten. Voor kruiden, sla en andere groenten.


Leuk dat je meedoet!
Hartelijke groeten,
Vivienne Westerhoud

11 reacties

  1. Renee van Oudshoorn-de Ruijter

    Hoi leuk om met mijn zoontje Floris van negen heen te gaan. Fijn weekend groetjes Renee

  2. Ik waag graag mijn kans voor mijn kleinkinderen.

  3. Wat leuk om samen met mijn zoontjes te gaan kijken. Ik loot mee!

  4. Een bioscoopkaart van deze geweldige film is zeker de moeite waard.

  5. Leuk om met mijn dochter heen te gaan deze vakantie. Ik doe graag mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.