WINNEN 3X2 filmkaarten Tiener met Tentakels

Winnen kaarten film Tiener met Tentakels

Nu in de bioscoop! Tiener met Tentakels vanaf 28 juni 2023

Ruby Kieuwmans is een lieve, onhandige meid van 16. Ze doet wanhopig haar best om erbij te horen op Oceanside High, maar meestal voelt ze zich onzichtbaar. Ruby kan ook niet met de coole kinderen mee naar het strand, want haar overbezorgde supermoeder (de voor een Oscar® genomineerde Toni Collette, Knives Out) heeft haar verboden om het water in te gaan. Als ze toch doet wat haar moeder verboden heeft, ontdekt Ruby dat ze een afstammeling is van een lange lijn krakenkoninginnen en krijgers. Ze blijkt zelfs de troonopvolger te zijn van haar imponerende oma (Oscar®-winnaar Jane Fonda) die de koningin van de krijgers der zeven zeeën is. En ik mag 3X2 kaarten weggeven! Winnen filmkaarten Tiener met Tentakels? Doe mee en win!

Doe mee en WIN

Bekijk de trailer van Ruby Kiewmans; Tiener met Tentakels

Bekijk hieronder de trailer alvast!

WINNEN 3X2 kaarten voor de film Tiener met Tentakels

Nu in de bioscoop! Ruby Kiewmans: Tiener met Tentakels! Ik mag via Mamas.nl 3X2 bioscoopkaartjes weggeven voor deze film. Hoe leuk is dat! Wil je meedoen? Je maakt kans op deze mooie prijs door via deze link jouw naam en mail achter te laten. Deze actie loopt tot en met vrijdag 7 juli 2023 om 9.00 uur. De winnaars krijgen per e-mail bericht. Vergeet niet de actie via social media de aandacht te geven die ze verdient. Delen, liken en volgen helpt! @ mamasnl (Insta) en @moeders (facebook).

Doe mee en WIN

Als je meedoet, ontvang je voortaan automatisch mijn Mama’s nieuwsbrief met nieuws en tips over werk, opvoeden, (kinder)mode, acties en nog veel meer! Je kunt je onderaan elke mail weer afmelden. Als je al abonnee bent, verandert er niets, maar je moet je wel aanmelden voor deze actie, zodat ik weet dat je kans wilt maken.

Al meer dan 20 jaar neem ik de privacy van mijn lezers en volgers serieus. Ik deel jouw gegevens nooit met derden. En binnen mijn organisatie ben ik de enige persoon die inzage heeft in jouw gegevens.

Leuk dat je meedoet!
Hartelijke groeten,
Vivienne Westerhoud
info@mamas.nl
www.mamas.nl

Ben jij ook zo dol op prijsvragen? Wij werken samen met www.prijsvragengala.nl, daar vind je er een heleboel!

6 reacties

 1. Mijnie Blijenberg

  Filmisch genieten op het witte doek.

 2. Willem van Aarle

  doe graag mee

 3. leuk voor een paar kids

 4. Ilse Brinkhuis

  Zo leuk om met mijn kleindochters naartoe te mogen.

 5. Antonia van Eegelen

  Voor mijn kleindochter die het heel erg verdiend, omdat ze haar moeder die een gebroken enkel heeft zo goed helpt. Ze mag ook even weer zen genieten

 6. Dat zou leuk zijn met mijn bijna tiener dochter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.