WINNEN 3×2 bioscoopkaarten The Bad Guys

Filmposter The Bad Guys

Op 27 april 2022 komt de animatiefilm The Bad Guys uit in de Nederlandse bioscopen. Zowel in de origineel Engels gesproken versie als Nederlands nagesynchroniseerd. LET OP: Deze actie is inmiddels verlopen. Je kunt niet meer winnen.

Over de film

De ‘Foute Jongens’ in The Bad Guys zijn ontzettend slecht in ‘goed zijn’. In deze nieuwe actiekomedie van DreamWorks Animation staat een topteam van criminele dieren voor hun grootste uitdaging ooit: brave burgers worden.

Het beruchte team van de Foute Jongens bestaat uit vijf vrienden: charmante zakkenroller Mr. Wolf (Sam Rockwell), doorgewinterde kluizenkraker Mr. Snake (Marc Maron), koele meester in vermommingen Mr. Shark (Craig Robinson), krachtpatser met een kort lontje Mr. Piranha (Anthony Ramos) en de scherpe ervaren hacker Ms. Tarantula (Awkwafina), alias “Webs”.

Na jarenlang ontelbare roofovervallen te hebben gepleegd, worden de meest gezochte criminelen toch een keer gepakt. Mr. Wolf sluit een deal, al is hij niet van plan om zich eraan te houden, om te voorkomen dat ze de gevangenis in moeten. De Foute Jongens worden goed. Begeleid door hun mentor Professor Marmalade (Richard Ayoade), een arrogante (maar schattige!) cavia, proberen de Foute Jongens iedereen wijs te maken dat ze veranderd zijn.

Maar intussen komt Mr. Wolf erachter dat goed doen hem de acceptatie oplevert die hij altijd al gewild heeft. Als er dan een nieuwe schurk de stad onveilig maakt, moet Mr. Wolf de rest overtuigen om de ‘Goede Jongens’ te worden. Bekijk de trailer hieronder!

WINNEN 3×2 bioscoopkaarten The Bad Guys

LET OP: Je kunt niet meer meedoen met deze actie. Deze actie is verlopen!

Wil jij 2 bioscoopkaartjes winnen voor deze spannende actiefilm voor jong en oud? Ik mag via Mamas.nl 3 lezers blij maken met twee kaarten en leuke gadgets: een cap en een zonnebril! Om te winnen moet je vóór maandag 25 april 2022 9.00 uur via DEZE LINK jouw naam en mail achterlaten. EN natuurlijk maak je meer kans om te winnen als je reageert onderaan dit bericht en/of via mijn Facebook en Insta pagina. Delen, liken en mij volgen natuurlijk! Ik ben benieuwd met wie jij deze film wilt gaan zien.

Als je meedoet ontvang je voortaan automatisch mijn nieuwsbrief van Mamas.nl. Mocht je daarvoor willen afmelden, dan kan dat onderaan elke mail die ik je stuur. Als je al abonnee bent, moet je nog steeds aanmelden voor deze actie en maak je evenveel kans. Ik neem al ruim 20 jaar de privacy van mijn lezers heel serieus. De enige die inzage heeft in jouw gegevens ben ik zelf. Alleen als je wint geef ik jouw gegevens door aan het PR bureau dat de prijs naar je toe stuurt.

12 reacties

 1. elisabeth maria martina

  voor een jarige job helemaal top, mijn kleinzoon maakt hier heel graag kans op

 2. leuk ik loot graag mee voor deze film

 3. Wat gaaf dit zal mijn zoon geweldig vinden!

 4. Leuk, ik doe graag mee! De bios is altijd een leuk uitje vindt mijn zoon.

 5. leuk altijd in voor een leuke film

 6. leuk altijd leuk weer een leuke film

 7. Ik doe graag mee

 8. Super leuk, wij gaan graag weer eens naar de film .

 9. Wat spannend om mee te mogen doen. Super! Een hele leuke film met hele leuke kleinkinderen.Wie wil dat nu niet?

 10. Doe graag mee aan deze leuke film winactie.

 11. Dit lijkt mij een erg leuke film.
  Ik heb graag meegedaan.

 12. Erika van Koert

  Heel leuk ! Ik zou samen met mijn dochter gaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.