WINNEN 3x BABOR serum kuur voor je gezicht

Babor skin capsules

BABOR AMPOULE SERUM CONCENTRATES: De iconische BABOR ampullen met serum voor je gezicht verbeteren je huid. Zij laten zich in deze Limited Edition van hun bonte kant zien. Het doet meer denken aan snoepjes dan aan mooie producten voor de huis. Skin Candy zou ik het noemen. Want bij
huidverzorging gaat het niet alleen om een mooie stralende huid, maar ook om je goed voelen en lekker in je vel zitten. En laten we eerlijk zijn, van deze kleurenbommen worden we zeker vrolijk! En omdat we allemaal wel wat extra energie voor de huid kunnen gebruiken mag ik 3X de Energy ampullen serum kuur weggeven!

Over de serums van Babor

De exclusieve BABOR Ampoule Serum Concentrates Sets bevatten voor elke huidbehoefte de beste werkzame stoffen. Met de zes verschillende zevendaagse ampullenkuren kan iedereen zich prettig voelen en er geweldig uitzien. De ampullen zien er prachtig uit met hun kleurige ontwerp en stralen levensvreugde en zelfvertrouwen uit!

Een paar exclusieve AMPOULE SERUM CONCENTRATES:

24h HYDRATION AND PLUMPING: voor hydratatie en verminderen van rimpels door droge huid.
LIFTING AND FIRMING: voor een stevigere huid die er onmiddellijk gladder en jonger uitziet.
SOOTHING AND REJUVENATING: voor een geregenereerde, gekalmeerde en ontspannen huid.
VITALITY AND PROTECTION: voor een gerevitaliseerde, versterkte en verfriste huid. slechts zeven dagen.
PURIFYING AND REFINING: voor een egale, zuiverdere huid. Kijk hier voor alle soorten serum en kies wat jouw huid nodig heeft!

De limited editions in de kleurige verpakking zijn een combinatie van verschillende serums, die een boost geven aan je huid. De Ernergy is een combinatie van 4× Algae Vitalizer en 3× Multi Vitamin Ampoule Serum Concentrates en geeft de vermoeide huid dankzij plankton en groene-algenextract alsmede een vitaminecocktail een échte energieboost. Voor een gerevitaliseerde, versterkte en verfriste huid in slechts 7 dagen.

WINNEN 3X de Energy booster van Babor ter waarde van 26,90 euro

BABOR Energy ampullen Limited Edition

Hier op Mamas.nl mag ik 3X de Energy ampullen set ter waarde van 26,90 euro weggeven! Kan jouw huid wel een oppepper gebruiken? Doe dan mee en win!

Hoe maak je kans?

LET OP: deze actie is verlopen, je kan niet meer meedoen!

Je maakt kans op deze mooie prijs door via deze link jouw naam en mail achter te laten. Deze actie loopt tot en met vrijdag 2 juni 2023 om 9.00 uur. De winnaars krijgen per e-mail bericht. Vergeet niet de actie via social media de aandacht te geven die ze verdient. Delen, liken en volgen helpt! @ mamasnl (Insta) en @moeders (facebook). en volg ook Babor op insta !

Als je meedoet, ontvang je voortaan automatisch mijn Mama’s nieuwsbrief met nieuws en tips over werk, opvoeden, (kinder)mode, acties en nog veel meer! Je kunt je onderaan elke mail weer afmelden. Als je al abonnee bent, verandert er niets, maar je moet je wel aanmelden voor deze actie, zodat ik weet dat je kans wilt maken.

Al meer dan 20 jaar neem ik de privacy van mijn lezers en volgers serieus. Ik deel jouw gegevens nooit met derden. En binnen mijn organisatie ben ik de enige persoon die inzage heeft in jouw gegevens.

Leuk dat je meedoet!
Hartelijke groeten,
Vivienne Westerhoud

2 reacties

  1. Jacqueline de Waal

    Lijkt me een heerlijke oppeper

  2. Een oppepper voor mijn huid,
    jippie..dann ziet mijn spiegelbeeld er goed uit
    En ik dan automatisch ook : )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.