Win de droomtuin van je kind: knutsel wedstrijd

droomtuin winnen
Teken- en knutsel wedstrijd waarmee jouw kind een tuin kan winnen!

Wat is de ultieme vakantietuin voor jouw kind? Vraag je kind om een tuin te ontwerpen, waar het vakantiegevoel vanaf spat. Dat kan verrassende resultaten opleveren. En je maakt kans dat deze tuin ook daadwerkelijk aangelegd gaat worden! Speciaal voor kinderen organiseert MBI De Steenmeesters namelijk een knutsel wedstrijd. Kinderen knutselen hun ultieme ‘vakantietuin’ en maken daarmee kans op een complete tuinverbouwing, geïnspireerd op de eigen creatie. Meedoen is niet alleen leuk, maar ook zeker de moeite waard. Leg de knutselspullen maar vast klaar en droom samen met je kind over die geweldige tuin. Laat de creativiteit van je kind zijn werk doen. Insturen kan tot 16 augustus 2021. Doe mee en win de droomtuin van je kind!

De tweede editie van deze wedstrijd

Vorig jaar zette MBI De Steenmeesters de eerste unieke tekenwedstrijd op voor kinderen die door COVID-19 noodgedwongen thuis zaten. Tientallen kinderen streden om de hoofdprijs die de aanleg van hun zelfontworpen tuin betrof. Na het succes van de vorige wedstrijd, start MBI vandaag met een nieuwe landelijke knutselwedstrijd. De inzet is wederom hoog: een ultieme vakantietuin naar eigen ‘ontwerp’. Niet alleen leuk voor de kinderen, maar ook voor de ouders!

Leuke bezigheid en win de droomtuin van je kind!

Dit jaar is er dus weer een tuinverbouwing te winnen. Een grote prijs dus! Het is de hoogste tijd om alle knutselspullen tevoorschijn te halen. Kinderen knutselen hun ultieme ‘vakantietuin’ en maken daarmee kans op een complete tuinverbouwing, die geïnspireerd is op de hun eigen ontwerp. Een vakantietuin waar je optimaal kunt genieten van de zonnige dagen is een droom die uitkomt voor veel mensen.

Naast de hoofdprijs zijn er ook verschillende weekprijzen te winnen. Met dit initiatief hoopt MBI kinderen een creatieve uitlaatklep te bieden in een tijd van veel restricties. En hoe gaaf is het als de droomtuin van jouw kind daadwerkelijk aangelegd kan worden? Om oneindig met het hele gezin te genieten van de tuin.  

Winnares vorig jaar 2020

Vorig jaar was de Tilburgse Loïs de winnares van deze wedstrijd. Toen was het een tekenwedstrijd. Zij stuurde een tekening in van haar droomtuin. Met een goede dosis creativiteit en talent kreeg zij van de jury de eerste prijs uitgereikt. Bij Loïs thuis transformeerden De Steenmeesters haar ‘natuurtuin’ met een professioneel tuinontwerp naar haar droomtuin. Het is een goed uitgeruste tuin geworden voor het hele gezin, inclusief de huisdieren. Met een loungehoek, een buitenkeuken, fruitbomen en zelfs een paddenpoel!

Net als Loïs kan de gelukkige winnaar van dit jaar binnenkort óók genieten van een gloednieuwe tuin. Dus aan alle kids van Nederland: laat je fantasie de vrije loop en doe mee! Dit jaar gaan we knutselen in plaats van tekenen. Dus haal alles uit de kast!

Zo doe je mee om je ultieme vakantietuin te winnen

win de droomtuin van je kind

De knutselwedstrijd is voor kinderen t/m 12 jaar en loopt tot 16 augustus 2021.

Over De Steenmeesters

Het Nederlands familiebedrijf MBI De Steenmeesters is al 76 jaar producent van hoogwaardige bestrating en gevelstenen voor de publieke en private sector. Deze wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door ACO House&Garden, In-lite, Van den Berk Boomkwekerijen en Buiter Beton.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.