Huisdiergeheimen film winactie! Nu in de bioscoop.

Huisdiergeheimen filmNU in de bioscoop: Huisdiergeheimen (The Secret Life of Pets) is de nieuwe vrolijke animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures, de makers van Despicable Me/Verschrikkelijke Ikke, Despicable Me 2/Verschrikkelijke Ikke 2 en Minions. Deze nieuwe Huisdiergeheimen film, mag je echt niet missen!

Huisdiergeheimen film

Wat spoken huisdieren uit als de baasjes van huis zijn? In Huisdiergeheimen (The Secret Life of Pets) volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal.
In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Fedja van Huêt (Max), Frank Lammers (Duke), Jandino Asporaat (Sneeuwbal), Peggy Vrijens (Gidget), Karin Bloemen (Chloe), Georgina Verbaan (Katie), Erik van Muiswinkel (Pops), Roué Verveer (Buddy), DJ Hardwell (Mel), Murth Mossel (Ozon), Derek de Lint (Tiberius), en Henry van Loon (Norbert).


Wil je meedoen met de winactie? En een knuffelrugzak, frisbee, stresstoy en een koelkastmagneet winnen? We mogen 3X onderstaand pakket weggeven. Meld je hier aan!

HUISDIERGEHEIMEN (THE SECRET LIFE OF PETS) draait vanaf 3 augustus in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie, in 2D en 3D. Vanaf 27 juli overal voorpremières.

www.huisdiergeheimen.nl
www.facebook.com/TheSecretLifeofPetsNL
#Huisdiergeheimen
#TheSecretLifeOfPets

WINNEN filmpakket

Stress toy maxKnuffel rugzakMagneet fotolijsten

FrisbeeMama’s mag 3 x een pakket van de Huisdiergeheimen film weggeven. In elk pakket zit een Knuffel Rugtas, een Stresstoy Max, een Frisbee en een Magneet Fotolijst. Wil jij een pakket winnen? Laat dan via deze link jouw naam en email achter. Je meldt je dan automatisch aan voor onze gratis nieuwsbrief, met nieuws en leuke winacties. Als je al abonnee bent, gebeurt er niets en maak je natuurlijk net zoveel kans om te winnen!

Bewaren

4 reacties

  1. de bevestigingsregel op e-mail vermeldt.. LEGO DUPLO…. verwarrend.. vandaar dat ik TWEE keer heb ingezonden, sorry daarvoor..
    Uiteraard wil ik (toch) de klein-kids verrassen

    • Hoi Jacques, dat was inderdaad een foutje! Dank voor het melden, ik heb het gelijk even aangepast. Dat betrof een oudere actie met LEGO. Maar het is geen probleem hoor, een dubbele aanmelding wordt er automatisch uitgehaald:)

  2. van erum maria louisa

    tof voor de kleinere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.