KUBO en het Magische Zwaard, de film & WINNEN

KUBO en het Magische Zwaard

Kubo en het Magische ZwaardVanaf 24 augustus 2016 in de bioscoop: KUBO en het Magische Zwaard (KUBO and the two Strings) is de nieuwe 3D animatie familie-avonturenfilm van de makers van Coraline, ParaNorman en De Boxtrollen dat zich afspeelt in een fictief Japans verleden. Doe mee met de winactie voor leuke gadgets van deze film!

Het verhaal

De slimme en goedhartige jonge verhalenverteller Kubo roept per ongeluk een wraakzuchtige geest uit zijn verleden op. Om zijn familie te redden moet hij het mysterie van zijn overleden vader, de beste samurai die ooit heeft geleefd, zien op te lossen. Tijdens zijn gevaarlijke zoektocht krijgt Kubo hulp van Aap en Kever. Bewapend met zijn shamisen – een magisch muzikaal instrument – moet Kubo strijden tegen goden en monsters, waaronder de vijandige Maankoning en de boze tweelingzussen.
In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a.: Roman Derwig, Kim van Kooten, Benja Bruijning en Noortje Herlaar. Geregisseerd door Travis Knight (producent en lead animator De Boxtrollen, ParaNorman). Geschreven door Marc Haimes en Chris Butler.

KUBO en het Magische Zwaard draait vanaf 24 augustus in de bioscoop in 3D, in de originele en Nederlands gesproken versie.
www.kuboenhetmagischezwaard.nl
www.facebook.com/KuboEnHetMagischeZwaard
#KuboEnHetMagischeZwaard

Win leuke gadgets

Origami SetRugtas_BeetleNingen PenWil jij leuke artikelen winnen van deze film? Mama’s mag 2X een pakket van leuke gadgets weggeven.2X een pakket met daarin een Origami set, rugzak en een pen. Wil jij kans maken op deze leuke spullen? Doe dan mee en WIN!De actie loopt tot 24 augustus 2016. Laat jouw naam en e-mail adres achter en maak kans. Als je meedoet, ontvang je voortaan automatisch onze gratis nieuwsbrief met leuk nieuws en acties. Wij delen jouw gegevens nooit met anderen!

Bewaren

Bewaren

5 reacties

  1. Bianca en Daan van harte gefeliciteerd met deze leuke prijs.

  2. Super leuk! Dat wij de winnaar zijn. Daan kijkt al uit naar de prijs. Hij vindt het keileuk! Bedankt (alvast)

  3. voor de kleinkinderen

  4. Dit is leuk voor mijn kleinzoon
    Ik heb voor hem meegedaan.

  5. Wauw wat een leuke film lijkt me dat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.