Gratis kaartjes Duck Duck winnen, samen naar de film! Winnaars zijn bekend!

gratis kaartjes Duck Duck winnen

Van de makers van SHREK en HOME

Ontdek dat liefde en familie in alle soorten en maten komt in de gloednieuwe animatiefilm Duck Duck
Deze week (vanaf 3 juli) presenteert Just Film Distribution Duck Duck, de hartverwarmende animatiefilm over de onverantwoordelijke jonge gans Ben, die zonder het te willen de verantwoordelijkheid krijgt over twee jonge eendjes. Samen moeten ze de jaarlijkse vogeltrek zien te overleven. De Nederlandstalige film, van de makers van Shrek en Home, heeft een ware sterrencast met stemmen van Johnny Kraaijkamp Jr., Liza Sips, Patrick Martens, Kim-Lian van der Meij en YouTuber Niels Vogel, beter bekend als ‘De Vogeljongen’.
Duck Duck wordt uitgebracht door Just Film Distribution en is vanaf 3 juli 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen. Gratis kaartjes Duck Duck Winnen? Je kunt helaas niet meer meedoen met deze actie. De winnaars zijn bekend.

Het verhaal van Duck Duck

In Duck Duck maken we kennis met Ben (Daan van Rijssel), een uitbundige gans die liever zijn uitsloverige kunstjes in de lucht vertoont dan dat hij zich druk maakt om anderen en de jaarlijkse vogelmigratie. Maar dan worden de kleine eendjes Mo (Patrick Martens)  en Vie (Liza Sips) per ongeluk door Ben gescheiden van hun vlucht. Machteloos vragen de eendjes Ben om hulp, maar die zit niet op zulke kleine lastpakken te wachten. Ben moet echter zijn plannen bijstellen als hij per ongeluk zijn vleugel verwondt, en zelf ook niet meer meekan met de vlucht. Er zit niets anders op dan samen op pad te gaan. Tijdens hun tocht staan Ben en de eendjes voor de ene na de andere obstakel en ontmoeten ze ook een hoop nieuwe vrienden. Wanneer de sluwe kat Banzou (Johnny Kraaijkamp Jr.) in de gaten krijgt dat de gewonde gans en kleine eendjes compleet weerloos zijn, opent hij de jacht op die lekkere hapjes. Tijdens hun reis komen Ben, Mo en Vie erachter dat ze elkaar meer nodig hebben dan gedacht en zien ze in hoe belangrijk familie is!

Bekijk hier de trailer:

Kijkwijzer: 6 jaar, angst.

Gratis kaartjes Duck Duck winnen?!

Wil jij gratis kaartjes Duck Duck winnen? Mama’s mag 2X2 gratis kaartjes Duck Duck weggeven! NB: Deze actie is verlopen. Je kunt helaas niet meer meedoen. Als je meedoet ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden. Wij delen jouw gegevens nooit met anderen. Als je aanmeldt voor deze winactie ontvang je voortaan automatisch onze Mama’s nieuwsbrief met leuke nieuwtjes en nieuwe acties. Je kunt je altijd onderaan onze mails weer afmelden. Als je al abonnee bent, meld je dan ook aan voor deze actie. Er verandert dan voor jou niets kwa nieuwsbrief, maar je maakt evenveel kans om te winnen!

16 reacties

 1. super leuk om met mn dochtertje naartoe te gaan

 2. erg leuk voor de kids

 3. Doe graag mee voor de zomer vakantie dan met mijn dochter een filmmiddagje ☺️

 4. Kristel brouwers dijkhuizen

  Ow dit zou ons zoontje zeker tof vinden hij houd van de bioscoop dit is echt een uitje voor in de vakantie.
  En voor r jezelf toch ook helemaal leuk. Kind blij ik blij wat wil ik nog meer helemaal niets.

 5. Suzanne Hin (Sue Hin op facebook)

  Ah wat lief. Mijn dochtertje zag vandaag de trailer en vroeg meteen of we daar heen konden gaan in de vakantie. Dus ik doe graag mee

 6. De bios is op zich al een uitje! Hier zou ik graag met mijn zoontje naar toe gaan, lijkt me een leuke film.

 7. Heel graag. De kinderen vonden de trailer helemaal super!!

 8. Will Langenberg

  Ik heb graag meegedaan voor deze Duck Duck film.
  Ik volg op Bloglovin.

 9. Wij loten Duckgraag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.