Buurman & Buurman Experimenteren er op los, winnen bioscoopkaartjes!

Buurman & Buurman Experimenteren er op los!

LET OP! Deze actie is verlopen. De winnaars zijn bekend en je kunt niet meer meedoen. Ga naar de pagina van onze Mamas Prijsvragen voor de nieuwste acties. buurman & buurman winnenDe nieuwe film van Buurman & Buurman is vanaf 21 november 2019 in de bioscoop! Wil jij kaartjes winnen? Mamas.nl mag 3X2 kaartjes weggeven en 1X het Blokkentoren Bouwen spel. Wil jij meer kans maken om te winnen? Like ons dan ook op Facebook en volg ons op Instagram @mamasnl!

De film

Just Film Distribution brengt op 21 november Buurman & Buurman Experimenteren er op los! uit in de Nederlandse bioscopen. Een gezellige familiefilm over het onhandige maar vindingrijke klus duo met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen. Vanaf 17 november zijn de klussers te zien in de kleuterbios en vanaf 21 november draait de film in bioscopen door heel Nederland.

De avonturen

De klunzige buurmannen zijn terug! Niets is te gek voor deze heren en gaan daarom allerlei uitdagingen aan. Zo proberen zij op een hilarische manier pannenkoeken te bakken, proberen ze de appeldief te vangen door de appelbomen te beveiligen en experimenteren ze zelfs met een zelfgemaakte vliegmachine! En tsja.., waarom zou je naar een autowasstraat gaan wanneer je er ook zelf eentje kunt bouwen? De auto wordt er alleen wel een stukje viezer door… Al met al valt het experimenteren niet mee voor de buurmannen, waardoor ook dit keer het één en ander in de soep loopt… Het wordt een avontuur vol gekke experimenten met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen. A je to!
Speelduur: ca. 60 minuten | Kijkwijzer: AL | Distributeur: Just Film Distribution

Bekijk hier de trailer van Buurman & Buurman Experimenteren er op los!

Nieuw spel Blokkentoren

Naast een nieuwe film, is er ook een leuk nieuw spel beschikbaar van Buurman & Buurman:
B&B-Blokkentoren-spel-winnen
Durf jij de Buurman & Buurman Blokkentoren te bouwen!? De toren staat al en om verder te bouwen moeten jij en je vrienden blokjes uit de toren gebruiken. Dit gaat natuurlijk niet zonder gevaren. Elke keer als je een blokje wegpakt en hoger bouwt, wordt de toren minder stabiel. Ben jij in het bezit van stalen zenuwen en vaste handen, of ben jij degene die de blokkentoren om laat vallen? Inclusief dobbelsteen voor extra speelplezier! Dit leuke spel mogen we hier op mamas.nl ook 1X weggeven!

Winnen kaartjes en spel

Wil jij 2 bioscoopkaartjes winnen voor Buurman & Buurman experimenteren erop los. En zelfs daarbij het Blokkentoren spel winnen? Wij mogen 3X2 kaartjes weggeven voor deze leuke film! Een van de drie winnaars wint bovendien het Blokkentoren spel, want die mogen we 1X weggeven. Wil jij meer kans maken om te winnen? Like ons dan op Facebook en volg ons op Instagram @mamasnl en vertel ons hieronder waarom je zou willen winnen! Als je meedoet, ontvang je voortaan automatisch onze gratis Mama’s nieuwsbrief. Daarin houden we je op de hoogte van nieuws en inspiratie van onze site en nieuwe mooie winactie. Als je al abonnee bent, verandert er niets. Je maakt dan evenveel kans om te winnen. De winnaars krijgen per email bericht. Deze actie loopt tot 22 november 2019.

8 reacties

 1. ik doe graag mee voor mijn neefjes

 2. Leuk! Ik doe mee voor mijn twee mannen die altijd heerlijk kunnen lachen om de buurmannen.

 3. Ik heb hier een kleinzoon die gek is op deze onhandige klusmannetjes.
  Er wordt wat afgelachen als we daar naar kijken op tv of dvd.
  Ik weet zeker dat ik hem heel blij maak met de kaartjes van de film
  Het blokkentoren spel kan hij fijn spelen met zijn zusjes, mocht die bij ons op de deurmat vallen.
  Ik volg op Bloglovin en maak hem graag blij.

 4. Ingrid Langstraat

  Ik wil heel graag winnen voor onze jongste van 4, als hij buurman en buurman kijkt heeft hij zoveel plezier! Opa kijkt altijd graag mee, samen lachen voor de tv.
  Naar deze film in de bios zal hij fantastisch vinden! En wint hij de blokkentoren erbij, dan is hij natuurlijk superblij, we duimen!

 5. Fantastische deal. Hier twee Buurman en Buurman fans in huis. Man en dochter naar de film en ik heb heerlijk het huis voor mij alleen. Misschien gauw oefenen met het spel? Dan kan ik ze na de film verslaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.