3X2 gratis tickets Negenmaanden beurs 2022 winnen

Negenmaandenbeurs gratis tickets winnen

Wil jij gratis tickets winnen voor de Negen Maanden Beurs van 11 tot en met 14 mei 2022 in RAI Amsterdam? Mamas mag 3X2 gratis tickets weggeven! Klik op een van de buttons in dit artikel en doe mee! Laat jouw naam en mail achter om kans te maken op 2 gratis kaarten. De winnaars krijgen per email de e-tickets toegestuurd.

LET OP: Deze actie is verlopen. Je kunt niet meer meedoen.

De Negenmaandenbeurs 2022

Sfeerbeeld negenmaandenbeurs

De Negenmaandenbeurs is het grootste evenement op het gebied van zwangerschap en baby’s. Het biedt volop informatie en inspiratie; over verzorging, voeding, gezondheid, inrichting van de kinderkamer, leerzaam speelgoed, veiligheid, vervoer en nog veel meer. In 2022 vindt deze plaats van 11 t/m 14 mei.

Wat is er te doen op de Negenmaandenbeurs 2022?

Op de Negenmaandenbeurs is van alles te doen, beleven en bekijken voor aanstaande en kersverse ouders! Zo is er dit jaar o.a. een spetterende opening, een echostand waar je een 3D-of 4D-echo kunt laten maken en verschillende masterclasses over hypnobirthing. Je krijgt ook informatie over het geven van borstvoeding of gezond eten tijdens je zwangerschap. Er zijn verschillende experts aanwezig bij het Mattie Café die je het hemd van het lijf kunt vragen. Naast de overkoepelende programmaonderdelen is er ook een speciaal programma per dag. Nieuwsgierig? Bekijk hier dan het programma per dag.

Workshops volgen en meer

Volg één van de leuke workshops georganiseerd door deleukstedingetjes.nl! Tijdens de beurs zijn er tal van creatieve workshops voor het maken van verschillende decoratieve producten, zoals een kaartenhouder, dromenvanger, geboorteslinger en een mooie sieraden set.

Gratis kaarten winnen Negenmaandenbeurs 2022!

Wil jij kans maken op 2 gratis e-tickets voor de Negenmaandenbeurs 2022? Laat dan via deze link of via een van de bannertjes in dit bericht jouw naam en mail achter vóór maandag 9 mei 2022 9.00 uur. Je ontvangt dan automatisch voortaan ook de Mamas nieuwsbrief. Je kunt je onderaan elke mail altijd weer afmelden. Maar dat wil je niet! Je ontvangt in mijn nieuwsbrief inspiratie over werk, opvoeden, mode, kids, reizen en veel meer! Ben je al abonnee? Dan verandert er niets. Meld je wel even aan, zodat ik weet dat je kans wilt maken op deze prijs.

LET OP: Deze actie is verlopen. Je kunt niet meer meedoen.

Doe je mee? Deel dit bericht dan zo vaal je kunt en volg en like mij via Instagram en Facebook.

Al ruim 20 jaar neem ik de privacy van mijn lezers en volgers heel serieus. Ik deel jouw gegevens nooit met anderen. En binnen mijn bedrijf Westwood’s Media, ben ik de enige die inzage heeft in jouw gegevens. Leuk dat je meedoet! Hartelijke groeten, Vivienne Westerhoud.

Een reactie

  1. Gratis kaarten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.