3X WINNEN Mepal oefenbeker. Doe mee en win!

Mepal Mio oefenbeker

LET OP: Deze actie is verlopen. Je kunt niet meer meedoen.

Heb jij ook zo’n heerlijke eigenwijze peuterpuber? Zo één die alles zelf wil doen, ongeacht of hij of zij de skills daar al voor heeft? Gelukkig maar, want hoe eigenwijzer de peuter, hoe sneller de ontwikkeling gaat! Voor handige hacks tijdens het eten en drinken van je kleintje heeft Mepal slimme oplossingen bedacht. Zo heb je net wat minder troep en krijgt jouw peuter de kans om alles lekker zelf te doen. De Mepal Mio 360 oefenbeker stimuleert je kindje om zelf te leren drinken. De beker drinkt als een echt glas, maar de slimme deksel zorgt er wel voor dat er niet ineens een hele sloot drinken uit komt. De oefenbeker is lekvrij af te sluiten en voorkomt daardoor veel nattigheid. Gelukkig kan de beker tegen een stootje en is dus al geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden.

Wil jij er één winnen? Wij mogen er 3 weggeven. Doe mee en win!

Over de Mepal oefenbeker

De oefenbeker 360° Mepal Mio heeft een inhoud van 300 ml. Dus is even groot als het glas waar je zelf uit drinkt. Je weet, kinderen willen het liefst alles hetzelfde als hun papa en mama. Dus dat zit wel goed. De beker is er in 3 kleuren. Bedenk alvast welke jij het mooist vindt: deep -pink, -blue of -turquoise? Doe mee en win zo’n beker, zodat jouw kleintje eindelijk echt mee kan doen met de grote mensen. Want hij drinkt als een glas.

De voordelen van de Mepal oefenbeker

Om veilig te leren drinken, kan je kind beginnen met deze oefenbeker. De Mepal Mio 360 oefenbeker is al geschikt voor baby’s vanaf 9 maanden. Voor baby en peuter heeft de beker veel voordelen.

–    De beker is 100% lekvrij, dus jij hoeft niet steeds de kleding te verschonen als je kindje gedronken heeft.

–    Het drinkt als een echt glas, waarvan langs de hele rand gedronken kan worden. Dus de beleving van je kind is optimaal. Net als papa en mama!

–   Om de beker te vullen of schoon te maken is het heel eenvoudig om deze uit elkaar te halen. Gemak en eenvoudig gebruik staat voorop in de ontwerpen van Mepal.

 –   Alle producten van Mepal zijn vaatwasser bestendig. Geen moeilijk gedoe, gewoon mee met de rest van de afwas.

–   Natuurlijk moet een beker van je baby of peuter kunnen vallen. Want dat gebeurt vaak genoeg. Daarom is de Mepal Mio 360 oefenbeker stevig ontworpen en kan dus tegen een stootje.

WINNEN Mepal oefenbeker

WINNEN 3X Mepal Mio oefenbeker

Wil jij een Mepal Mio oefenbeker winnen? Ik mag via Mamas.nl 3X een beker weggeven in een kleur naar keuze. Dus als je wint, mag je zelf de kleur kiezen! Wil jij kans maken op één van de 3x Mepal Mio bekers? Laat dan hier jouw naam en e-mail achter vóór vrijdag 19 augustus 2022 om 9.00 uur.

LET OP: Deze actie is verlopen. Je kunt niet meer meedoen.

Als je meedoet, ontvang je voortaan automatisch mijn Mama’s nieuwsbrief met nieuws en tips over werk, opvoeden, (kinder)mode, acties en nog veel meer! Je kunt je onderaan elke mail weer afmelden. Als je al abonnee bent, verandert er niets, maar je moet je wel aanmelden voor deze actie, zodat ik weet dat je kans wilt maken.

Al meer dan 20 jaar neem ik de privacy van mijn lezers en volgers serieus. Ik deel jouw gegevens nooit met derden. En binnen mijn organisatie ben ik de enige persoon die inzage heeft in jouw gegevens.

Leuk dat je meedoet!
Hartelijke groeten,
Vivienne Westerhoud

21 reacties

 1. Heel graag voor mijn jongste zoon. Hij komt nu in de fase dat hij naast borstvoeding ook water gaat drinken.

 2. Hier kan ik mijn vriendin heel blij mee maken, voor haar dochtertje.
  Heel graag doe ik mee voor haar

 3. Handig ding voor mijn kleinzoon
  Ik loot graag mee

 4. Super handig. We laten ons graag verrassen.

 5. Ik ben zwanger van de 4e en zou deze beker graag met mijn nieuwe kindje willen uitproberen! Geen geknoei meer lijkt me heerlijk!

 6. Ik doe graag mee als oma voor onze eerste kleinzoon die nu 9 maanden oud is. Lijkt me zo fijn dat hij zelf uit deze beker gaat drinken en hopelijk geen geknoei zoals in onze tijd wel het geval was.

 7. Geen water verspillen, deze zouden wij willen!

 8. Hoi Vivienne,

  Wat weer een leuke winactie van jou. Wist niet dat ze bestonden. Nee je winactie wel maar die prachtige Mepal Mio oefenbekers niet. Wat dat er maar eerde.
  Graag doe ik mee, en zou dan de Deep Turquoise kleur gaan maar ik vind die met de zeilbootjes ook wel heel erg grappig voor onze kleinzoon Daan. Ze wonen voor een groot kanaal, bootjes en zo ziet hij in de zomer veel voorbij gaan.
  En ik zal gelijk zijn naam er op laten drukken. Stel hij laat hem op de crèche liggen. Zijn tenslotte dure bekers.

  Fijne dag en geniet van het mooie weer.

  • Hi Nanda, Dank voor je reactie! Ja wat een handige drinkbekers he?! Ik kende ze ook niet. Extra leuk om mensen hiervan op de hoogte te brengen door middel van een mooie winactie. Superleuk dat je meedoet! Heerlijk dat weer he? Ik geniet er zeker van! Groetjes, Vivienne

 9. Ik doe heel graag mee voor mijn kleine en lieve nichtje die begint te oefenen met drinken uit een beker.. Handig in gebruik en makkelijk om mee te nemen en ziet er inderdaad uit alsof je uit een glas drinkt.

  • Ja het lijkt mij ook een handige drinkbeker. En die kleintjes hebben toch het idee dat ze net als papa en mama uit een glas drinken. Superleuk dat je meedoet! Groetjes, Vivienne

 10. Diliana sprenger

  Wij hebben een eigenwijze peuter die alles wel zelf kan,met vlekken in het vloerkleed en op de bank als gevolg. Deze beker zou een uitkomst zijn.

 11. erg leuk om ons nichtje mee te verrassen die straks 2 wondertjes heeft lopen

 12. John Bottenheft

  Leuk om te winnen voor mijn oudste dochter die straks in Oktober voor het eerst moeder gaat worden.

 13. deze lijkt mij enorm handig. hier zal mijn dochter graag uit drinken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.