3X WINNEN Mepal oefenbeker. Doe mee en win!

Mepal Mio oefenbeker

Heb jij ook zo’n heerlijke eigenwijze peuterpuber? Zo één die alles zelf wil doen, ongeacht of hij of zij de skills daar al voor heeft? Gelukkig maar, want hoe eigenwijzer de peuter, hoe sneller de ontwikkeling gaat! Voor handige hacks tijdens het eten en drinken van je kleintje heeft Mepal slimme oplossingen bedacht. Zo heb je net wat minder troep en krijgt jouw peuter de kans om alles lekker zelf te doen. De Mepal Mio 360 oefenbeker stimuleert je kindje om zelf te leren drinken. De beker drinkt als een echt glas, maar de slimme deksel zorgt er wel voor dat er niet ineens een hele sloot drinken uit komt. De oefenbeker is lekvrij af te sluiten en voorkomt daardoor veel nattigheid. Gelukkig kan de beker tegen een stootje en is dus al geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden.

Wil jij er één winnen? Wij mogen er 3 weggeven. Doe mee en win EN vergeet niet de actie via social media de aandacht te geven die ze verdient. Delen, liken en volgen helpt! @mamasnl (Insta) en @moeders (facebook). En vertel waarom jij deze beker handig zou vinden voor jouw kleintje!

Over de Mepal oefenbeker

De oefenbeker 360° Mepal Mio heeft een inhoud van 300 ml. Dus is even groot als het glas waar je zelf uit drinkt. Je weet, kinderen willen het liefst alles hetzelfde als hun papa en mama. Dus dat zit wel goed. De beker is er in 3 kleuren. Bedenk alvast welke jij het mooist vindt: deep -pink, -blue of -turquoise? Doe mee en win zo’n beker, zodat jouw kleintje eindelijk echt mee kan doen met de grote mensen. Want hij drinkt als een glas.

Doe mee en WIN

De voordelen van de Mepal oefenbeker

Om veilig te leren drinken, kan je kind beginnen met deze oefenbeker. De Mepal Mio 360 oefenbeker is al geschikt voor baby’s vanaf 9 maanden. Voor baby en peuter heeft de beker veel voordelen.

–    De beker is 100% lekvrij, dus jij hoeft niet steeds de kleding te verschonen als je kindje gedronken heeft.

–    Het drinkt als een echt glas, waarvan langs de hele rand gedronken kan worden. Dus de beleving van je kind is optimaal. Net als papa en mama!

–   Om de beker te vullen of schoon te maken is het heel eenvoudig om deze uit elkaar te halen. Gemak en eenvoudig gebruik staat voorop in de ontwerpen van Mepal.

 –   Alle producten van Mepal zijn vaatwasser bestendig. Geen moeilijk gedoe, gewoon mee met de rest van de afwas.

–   Natuurlijk moet een beker van je baby of peuter kunnen vallen. Want dat gebeurt vaak genoeg. Daarom is de Mepal Mio 360 oefenbeker stevig ontworpen en kan dus tegen een stootje.

WINNEN Mepal oefenbeker

WINNEN 3X Mepal Mio oefenbeker

Wil jij een Mepal Mio oefenbeker winnen? Ik mag via Mamas.nl 3X een beker weggeven in een kleur naar keuze. Dus als je wint, mag je zelf de kleur kiezen! Wil jij kans maken op één van de 3x Mepal Mio bekers? Laat dan hier jouw naam en e-mail achter vóór vrijdag 19 augustus 2022 om 9.00 uur. Vergeet niet de actie via social media de aandacht te geven die ze verdient. Delen, liken en volgen helpt! @mamasnl (Insta) en @moeders (facebook). En vertel waarom jij deze beker handig zou vinden voor jouw kleintje!

Als je meedoet, ontvang je voortaan automatisch mijn Mama’s nieuwsbrief met nieuws en tips over werk, opvoeden, (kinder)mode, acties en nog veel meer! Je kunt je onderaan elke mail weer afmelden. Als je al abonnee bent, verandert er niets, maar je moet je wel aanmelden voor deze actie, zodat ik weet dat je kans wilt maken.

Al meer dan 20 jaar neem ik de privacy van mijn lezers en volgers serieus. Ik deel jouw gegevens nooit met derden. En binnen mijn organisatie ben ik de enige persoon die inzage heeft in jouw gegevens.

Leuk dat je meedoet!
Hartelijke groeten,
Vivienne Westerhoud
info@mamas.nl
www.mamas.nl

Ben jij ook zo dol op prijsvragen? Wij werken samen met www.prijsvragengala.nl, daar vind je er een heleboel!

4 reacties

  1. Diliana sprenger

    Wij hebben een eigenwijze peuter die alles wel zelf kan,met vlekken in het vloerkleed en op de bank als gevolg. Deze beker zou een uitkomst zijn.

  2. erg leuk om ons nichtje mee te verrassen die straks 2 wondertjes heeft lopen

  3. John Bottenheft

    Leuk om te winnen voor mijn oudste dochter die straks in Oktober voor het eerst moeder gaat worden.

  4. deze lijkt mij enorm handig. hier zal mijn dochter graag uit drinken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.