Lekkere sapjes maken met de Versapers

Eindelijk stond ie daar dan. Mijn grootste wens werd werkelijkheid. Eindelijk heb ik ook een sappers! En wat voor één! Al sinds ik de Versapers voor het eerst zag wist ik dat deze het moest worden. De beste sappers die er is volgens mij!  En nu hij in in huis is, wil ik ook echt niets anders meer. Ik maak de heerlijkste sapjes met groente en fruit en ze komen er drinkbaar uit. Geen gedoe meer met teveel vruchtvlees, harde stukjes of vastlopende apparaten, maar echt sap van verse groenten en fruit. Sapjes maken is iets wat ik voor deze aanwinst voornamelijk deed met de blender of staafmixer. Dan kreeg je prachtig lekkere smoothies waar je gewoon alles in gebruikte. Ze zijn en blijven heerlijk, maar ik wilde ook wel eens wat anders, een dunner sapje, waar je ook groente in kunt verwerken.

Ik vind groente en fruit echt heerlijk, alleen ik vind rauw niet alle groente lekker. Daarom maak ik veel soep, maar door het koken raak je dan een groot deel van de vitamines kwijt. Door sap te maken raak je natuurlijk ook wel wat kwijt, maar lang niet zoveel als in een kook- en pureerproces. Met de Versapers behoud je een groot deel van de goede eigenschappen van groente en fruit.

De sapjes die ik maakte met de Versapers bestonden uit een combinatie van verschillende groente en fruit. De basis was meestal appel, daarbij gebruikte ik groenten als bloemkool (een hele bijzonder combinatie, erg lekker, zelfs als je niet van bloemkool houdt), bleekselderij, komkommer, gember. Mijn laatste sapje is een combinatie van 1 appel, 125 gram rode bessen en een klein stukje gember. Dit is genoeg voor een groot glas sap. Echt superlekker (de gember kun je ook weglaten als je er echt niet van houdt) en zo’n mooie kleur!

In het volgende filmpje zie je het verschil in kwaliteit van het sap tussen een blender, een sapcentrifuge en de Versapers.

Een reactie

  1. Ik wilde ook al een tijdje zo’n soort apparaat hebben. Een half jaar geleden heb ik de Versapers aangeschaft en hij valt zeker niet tegen. Ik ben er erg blij mee. Heerlijk al die sapjes!!! Echt een aanrader. Het is even een uitgave maar je krijgt er zeker geen spijt van.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.