Blog gezond eten van Ay Lin Kho

Er komt een blog gezond eten voor Mama’s van voedingswetenschapper en auteur Ay Lin Kho. Wij hebben haar gevraagd om een combinatie te maken van gezondheid en recepten zodat je meteen praktisch aan de slag kunt met je voeding en gezondheid. Ay Lin Kho is auteur van het boek Gezond & Blij zonder diëten. Ze focust op de psychologie van ons eetgedrag. Haar visie is drieledig: 1. Niet diëten, daar word je ongelukkig van, 2. Weet wat je eet en wat het in je lijf doet en 3. Je brein houdt je vaker voor de gek dan je lief is, wapen je hiertegen!

Blog gezond eten & gedrag

In haar debuut worden al deze aspecten van ons eetgedrag beschreven op een leuke en begrijpelijke manier inclusief veel onderbouwde voorbeelden, praktische tips en handige wetenswaardigheden. Wil je meer over je lijf, brein en voeding te weten komen dan is Gezond & Blij zonder diëten een must. Hieronder kun je wat meer informatie erover lezen. En je vind meer informatie in haar blog gezond eten hier op Mama’s met gezonde recepten.

reacties op haar boek

“Ik werd verrast door veelzijdige informatie over voeding en met name de invloed van voedsel op je lichaam. Zelfs als je denkt alles over eten en voeding te weten, vind je in dit boek wel weer iets nieuws!”
Dick Middelweerd – Chefkok en eigenaar tweesterren restaurant Treeswijkhoeve, Waalre

“Het boek geeft een prachtig kijkje in de psychologie van eten en is vlot geschreven! Een echte aanrader.” Dr. Mariëtte van Kouwen – Maag-darm-leverarts, Nijmegen

“Lekker luchtig en speels geschreven boek dat in kleine overzichtelijke rubriekjes is ingedeeld. Dankzij de vele verrassende tips van Ay Lin Kho werd mijn kennis op voedingsgebied wederom vergroot. Een aanrader om te lezen!”
Wilma Klerkx, gewichtsconsulente

“Kho zet heel veel informatie en meningen over deze onderwerpen voor de leek op een rijtje. Ze schrijft zeer persoonlijk en vlot met leuke kopjes boven de diverse onderdelen en daardoor wil je wel doorlezen.” Reina van Bruggen, diëtist

Een gezonde leefstijl

Gezond & Blij zonder diëten gaat over veel meer dan alleen voeding en gezondheid. Het bevat informatie over psychologie – onbewust eetgedrag, natuurlijk voedingsproducten en hoe je praktisch omgaat met gezondheid in je normale leefstijl. Bomvol tips en ervaringen uit het leven gegrepen word je al bewust in je eetkeuzes of je nu wilt of niet. Met een westerse wetenschapsachtergrond en een Aziatische gezondheidsblik verkregen in China verbindt Ay Lin deze twee werelden. Met verschillende visies van experts en de juiste feiten kun je je eigen mening vormen over voeding, gezondheid en eten. Met dit boek kom je erachter hoe je fit en energierijk kunt zijn zonder diëten of je vast te houden aan calorieën tellen maar door simpele psychologische feiten over je eetgedrag te gebruiken in je dagelijkse leefstijl en kennis over voeding en/in je lichaam. ©Copyright Gezond & Blij zonder diëten. Veel plezier met Ay Lin Kho’s blog gezond eten hier op Mama’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.