Loslaten Magazine nu te koop!

Zet je eerste stap naar meer eenvoud in je leven met Loslaten Magazine. Spullen, we hebben allemaal zoveel spullen. Het creëert ruimte en rust in je huis en je leven als je bewust regelmatig loslaat. Daardoor komt er meer ruimte voor jou om authentiek te leven. Gewoon omdat je alleen de spullen om je heen hebt die echt bij jou horen. En omdat je de dingen doet die echt bij jou passen. Daarvoor moet je niet alleen spullen loslaten, maar ook werkzaamheden, activiteiten die niet echt bij jou passen. Maar hoe doen je dat? In het dit Magazine lees je hoe dat gaat. Je bestelt je magazine voor maar 9,95 en dat is inclusief verzendkosten.

Loslaten & Kiezen voor eenvoud

loslaten en kiezenBegin maart 2015 kwam het eerste Loslaten Magazine uit. Een full color magazine van 40 pagina’s boordevol informatie over los laten met als thema ‘Kiezen voor eenvoud’. Het Magazine geeft je informatie en ideeën voor een eenvoudiger en bewuster leven. In het magazine van maart 2015 vind je onder meer artikelen over de volgende onderwerpen:

  • Wat maakt loslaten nou zo lastig?
  • Wat zijn de beste tips om los te laten?
  • Hoe kun je zelf beginnen met loslaten?
  • Hoe kun je leven met zo min mogelijk spullen?
  • Hoe kies je wat je wegdoet en wat je bewaart?
  • Als je hebt losgelaten, wat doe je dan met je spullen?

Over het Magazine

loslaten magazine inhoudLoslaten Magazine is een initiatief van Yvonne de Bruin van Sloworganizing.nl. Zij is life organizer. Yvonne helpt ondernemende vrouwen die zich overweldigd voelen om hun leven te organiseren door ze het overzicht terug te geven in hun spullen en hun activiteiten. Dat betekent dat ze hun dagelijks leven zo inrichten dat het past bij wie ze zijn, zodat ze authentiek kunnen leven en meer impact hebben op de wereld. Zet je eerste stap naar meer eenvoud! Je bestelt je magazine voor maar 9,95 euro inclusief verzendkosten.
Dit is de bestellink voor Loslaten Magazine.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *