Opgeruimd! van Marie Kondo voor meer geluk

Opgeruimd het leven door

OpgeruimdWil jij een opgeruimd en schoon huis? Dan is dit boek van de Japanse Marie Kondo iets voor jou. Voor altijd een schoon en rommelvrij huis? Leer van Marie Kondo hoe opruimen je leven voorgoed kan veranderen! Het klinkt misschien een beetje overdreven. Maar het opruimen van je huis, doet iets met je leven. Je creëert er een opgeruimd leven mee. Hoe dat werkt, vertelt Marie Kondo in dit boek op bijzonder inspirerende wijze. Wil jij van je huis een plek vol inspiratie, rust en ruimte maken? Dan hoef je alleen dit boekje ter hand te nemen. Stap voor stap legt de schrijfster uit hoe je dit kunt doen. En het is nog leuk ook, want je boekt al snel resultaat.

Over Marie Kondo

De Japanse Marie Kondo runt een gerenommeerd adviesbureau dat mensen leert hoe ze hun rommelige huizen kunnen transformeren in ruimtes vol rust en inspiratie. De sleutel tot succesvol opruimen is om alleen de zaken te bewaren waar je echt van houdt. De rest mag je weg doen. Haar bureau heeft een wachtlijst van drie maanden. De KonMari-methode voor opruimen, keuzes maken en organiseren is inmiddels een internationaal fenomeen. Ze helpt je in Opgeruimd! op inspirerende wijze stap voor stap om je huis en je leven op orde te krijgen.

Tipje van de sluier

Marie Kondo leert je hoe jij je huis op kunt ruimen. Als je dit een keer goed doet, hoef je nooit meer op te ruimen. Het is niet moeilijk, maar je moet wel streng zijn. Je sorteert alles per categorie, je selecteert of je ergens wel of niet gelukkig van wordt. Je doet weg wat er na die selectie overblijft. Wat je overhoudt, mag je koesteren en met respect behandelen. Het komt er dus op neer dat je je omringt met spullen waarvan je echt houdt. En dat heeft effect op je hele leven. Je wordt er gelukkiger van, gezonder, slanker, je krijgt meer zelfvertrouwen. Hoe eerder je begint, hoe meer profijt je ervan hebt. Behalve heel praktisch is het ook vooral een inspirerend boek. Je leert anders naar spullen kijken en gaat voelen wat de ‘energie’ ervan is. En dat is precies waarom het zo’n groot effect heeft op je leven.
Dit boek is verkrijgbaar bij Bol.com voor 20,99 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.