Winnen: Oei, ik Groei boek & 2x filmtickets TULLY

Oei, ik groeiLET OP: Deze actie is verlopen. Je kunt niet meer meedoen.

Ben je net moeder geworden? Dan is de nieuwe uitgave van het ultieme naslagwerk Oei, ik Groei een absolute musthave! Mamas.nl mag er eentje weggeven in combinatie met 2X filmkaartjes voor de film TULLY. Deze film is dramatisch en soms hilarisch herkenbaar tegelijk. De ingrediënten voor een aangrijpend drama over een uitgebluste moeder, die de zorg voor haar kinderen tijdelijk uit handen moet geven. Weet jij al dat je winnen wilt? LET OP: Deze actie is verlopen. Je kunt niet meer meedoen.

Oei, ik Groei boek

Wij mogen 1X de geheel vernieuwde uitgave van de klassieker Oei, ik groei! weggeven. Het boek over de 10 sprongen in de mentale ontwikkeling van je baby is volledig herschreven en met een nieuw hoofdstuk over slaap. Oei, ik groei! is een onmisbaar boek voor iedereen die voor een baby zorgt. Daarbij krijg je als je wint ook 2X een bioscoopkaartje voor de film TULLY. Over een uitgebluste moeder.

TULLY de film

Film TULLYTULLY – bioscooprelease 10 mei – bekijk hieronder de trailer
Marlo (Charlize Theron) heeft altijd alles controle gehad, maar nu het gezin een derde kind heeft, wordt het haar allemaal wat teveel. Wanneer Marlo’s rijke broer voorstelt om een nanny te betalen om zich ’s nachts over het kind te ontfermen, lijkt het een voorstel dat ze onmogelijk kan weigeren. De beeldschone Tully (Mackenzie Davis) blijkt bovendien de beste nachtnanny die elke moeder zich kan wensen. Marlo komt langzaam weer tot leven en er ontstaat een intense band tussen haar en Tully. Het blijkt dat ze toch meer gemeen hebben dan ze in eerste instantie dacht..

Wil jij WINNEN?

Jij kunt het boek Oei, ik groei! EN 2X vrijkaartje voor de film TULLY in een keer winnen. Je hoeft alleen HIER jouw naam en e-mail achter te laten voor 10 mei 2018. Je ontvangt dan voortaan ook onze mama’s nieuwsbrief. Als je die al ontving, maak je evenveel kans als je aanmeldt voor deze actie. Mocht je later af willen melden voor de nieuwsbrief, dan kan dat altijd onderaan de mail. Wij delen jouw gegevens nooit met andere partijen en bewaren deze zorgvuldig. De winnaar krijgt bericht via e-mail.

12 reacties

 1. Super leuk, ik waag graag een kansje !

 2. Super leuk, ik doe graag mee!

 3. Ik doe graag mee! Leuk voor mijn zwangere dochter!!

 4. Als mama-to-be doe ik heel graag mee :3 :3 :3

  Groetjes Fenny

 5. leuk ik doe mee

 6. Elise Rutten

  Super leuk! ik doe graag mee.

 7. Anita te Gussinklo

  Lijkt me een hele leuke film

 8. ik doe graag mee

 9. Brit Weijers

  Dat zou zo leuk zijn voor mijn dochter, ik doe graag mee.

 10. Leuke winactie. Ik heb graag meegedaan.
  Het boek geef ik cadeau aan een vriendin.

 11. IK wil de film graag zien,en ben reuze benieuwd naar het boek. Lijkt mij erg handig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.