Winnen gratis kaartjes How To Train Your Dragon 3 & meer Winnaars zijn bekend!

How to train your dragon 3 mail & win

How to train your dragon 3 gratis kaartenToothless is terug! Deze maand komt How To Train You Dragon 3 uit in de bioscoop. Dit vervolg op 2 succesvolle eerdere delen is sinds 16 januari 2019 in de bioscoop. Tandloos en Hikkie komen voor nieuwe vuren te staan en Tandloos ontmoet een wel heel mooie Hemelfeeks-draak. Als dat maar goed gaat. How To Train Your Dragon 3 is een feest voor de hele familie.

Het verhaal

Wat begon met de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een jonge Viking en een echte Helleveeg-draak is nu uitgegroeid tot een trilogie over de avonturen van Hikkie en Tandloos. In dit nieuwe hoofdstuk ontdekken ze eindelijk waar ze voor bestemd zijn: Hikkie wordt het hoofd van het dorp Berk met Astrid aan zijn zijde, en Tandloos wordt de leider van de draken. Dan worden ze geconfronteerd met een levensbedreigend gevaar en valt Tandloos voor een Hemelfeeks-draak. De vriendschap tussen Hikkie en Tandloos wordt hierdoor meer dan ooit op de proef gesteld. Regisseur Dean DeBlois en de hele Amerikaanse sterrencast doen allemaal weer mee aan How to Train Your Dragon 3. deze actie liep tot begin februari 2019. Je kunt niet meer winnen. Maar wellicht zijn er andere leuke mail & win acties waar je aan mee kunt doen?

Winnen Gratis kaarten, stickers en een T-shirt

Voor deze leuke familiefilm mag Mama’s 3 pakketten weggeven. Met in elk pakket 2 vrijkaartjes, een stickervel en een t-shirt! Je kunt niet meer meedoen aan deze actie. Deze verliep op 4 februari 2019.Stickers How to train your dragon 3.jpgJe ontvangt dan ook voortaan onze gratis Mama’s nieuwsbrief. Met nieuws voor moeders en meer leuke prijsvragen en mail & win acties. Je kunt je later altijd weer afmelden onderaan je mail. Wij delen jouw gegevens nooit met externe partijen. Als je wint vragen wij jouw adres, zodat we de prijs op kunnen sturen.
T-shirt Toothless.jpg

7 reacties

 1. Katja Hendriksen

  Toffe prijs! Wij maken graag kans 🙂

 2. erg leuk voor de kids dus ik doe graag mee

 3. Marianne van den Hoek

  Wat een geweldige film zal dit weer zijn! De eerste twee vonden we ook al zo fantastisch. Ik ga er graag heel met mijn kleinzoon, die dat geweldige t-shirt ook absoluut fantastisch zal vinden :-))

 4. We hebben 1 & 2 ook in de bioscoop gezien en moeten altijd lachten omdat Hikkie heel erg op de badmintonleraar van de kinderen lijkt we zijn benieuw met de vergelijking in deze film 🙂

 5. marlies timmermans

  daar word mijn kleinzoon vast hemaal happy van

 6. Leuk om met mijn kleinzoon naar toe te gaan.
  Het T-shirt vindt hij vast heel Cool.
  Heel graag doe ik mee.

 7. Ik vind Hoe Tem Je Een Draak zo geweldig. Ik wordt zo meegeslepen door het verhaal. Ik heb ook heel veel verhalen gehoord dat het een super leuke film is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.