WINNEN filmkaartjes Wonderpark & gadgets winnaars zijn bekend!

Winnen filmkaartjes Wonder Park‘Wonder Park’ vertelt het verhaal over een bijzonder pretpark waar de fantasie van een creatief meisje tot leven komt. June (Brianna Denski) fantaseert in haar kindertijd over het bouwen van een pretpark, Wonderland, waar zij samen met haar moeder (Jennifer Garner), vrienden en pratende dieren woont en waar de meest fantastische attracties te vinden zijn. Als June een tiener is gelooft ze niet meer in fantasien tót ze het echte Wonderland in het bos vindt. De Chimpansees willen haar Wonderland vernietigen en moet June samenwerken met de alle dieren om zo Wonderland van de ondergang te redden. Deze doldwaze animatiefilm is geproduceerd door Paramount Animation en Nickelodeon Movies, de animaties liggen in handen van de Spaanse studio Ilion Animation Studios.

Vanaf 12 april in de bioscoop!

Wil jij filmkaartjes winnen & gadgets? Je kunt niet meer meedoen aan deze actie. Deze liep tot 16 april 2019.

Winnen via Mama’s

Wonder Park gadgetsBuilding Blocks Wonder ParkWij mogen via Mama’s 3 x een win pakket weggeven. Als je wint krijg je 2 X vrijkaartjes, 1 X magnetic fotolijstje, 1 X magnetic building blocks. Zoals afgebeeld op deze foto’s.

Wil jij winnen? Deze actie is verlopen. Je kunt niet meer meedoen. Dat kon je tot 16 april 2019 doen.

Mail & win Voorwaarden en privacy

Als je meedoet ben je automatisch aangemeld voor de Mama’s nieuwsbrief, zodat je voortaan gelijk op de hoogte bent van al onze mail & win acties en ander nieuws voor Mama’s. Je kunt je later altijd weer afmelden. Als je onze nieuwsbrief al ontvangt maak je natuurlijk net zoveel kans op de prijs. In de week van 16 april 2019 maken wij de winnaars bekend. Wij gebruiken jouw gegevens alleen voor de nieuwsbrief en correspondentie over jouw eventuele prijs. Wij delen jouw gegevens nooit met andere partijen.

Een reactie

  1. Dit lijkt mij een super leuke film voor mijn kindjes welke dol zijn op pretparken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.