WINNEN: 3X2 tickets voor bios Ladies Night Onze Jongens

Blote mannen zwepen bioscoopgangers op tijdens Ladies Night op 29 januari

LET OP: deze actie is inmiddels verlopen. De winnaars zijn bekend. Klik hier voor meer prijsvragen!

Ladies Night onze jongensKleed je niet te warm aan naar de Kinepolis Ladies Night op 29 januari! Want het wordt warm in de zaal. Op 29 januari is het weer tijd voor een Ladies Night. Je ziet de voorpremière van Onze Jongens in Miami. Ofwel, je gaat smullen van de wasbordjes van Jim Bakkum, Juvat Westendorp, Martijn Fischer en Malik Mohammed. Daarbij ontvang je een welkomstdrankje om in de stemming te komen. En iedereen gaat naar huis met een goodiebag. Wij mogen hier op mamas.nl 3X2 kaarten weggeven. Dus bedenk vast welke vriendin of zus je mee wilt nemen en DOE Mee! Ladies Night Onze Jongens mag je niet missen!

 

Een vervolg op eerder succes

Na het gloeiende succes van Onze Jongens is het op woensdagavond 29 januari tijd voor deel 2 van deze hitfilm. Jorrit (Jim Bakkum) is weer single en gaat samen met Bas (Martijn Fischer) een stripclub openen in Miami. Uiteraard vliegt ook Thijs (Juvat Westendorp) naar Miami samen met nieuwe stripper en collega-bouwvakker Boris (Malik Mohammed). Ze moeten flink aan de bak, want de club blijkt een enorme bouwval en de mannen komen er al snel achter dat ze te maken hebben met stevige concurrentie. Bekijk hieronder alvast de trailer!

Laat je verwennen

Gun jezelf en je vriendinnen een geweldige avond en kom 29 januari naar de Ladies Night. Bij binnenkomst ontvang je een heerlijk welkomstdrankje, in de bioscoop kun je accessoires, fashion en beautyproducten shoppen en er worden prijzen verloot. Daarna bekijk je de voorpremière van de heerlijke, maar vooral sexy film Onze Jongens in Miami! Na afloop van de Ladies Night ontvang je ook nog een goodiebag.

Ontmoet de cast

Kinepolis Jaarbeurs Utrecht voorspelt nu al de grootste Kinepolis Ladies Night ooit te hosten. In deze Kinepolis-vestiging komt namelijk de cast op bezoek. Wil je de strakke lijven in het echt zien? Kom dan naar Kinepolis Jaarbeurs Utrecht!

 

Praktische info:

  • Wat: Ladies Night: Onze Jongens in Miami
  • Wanneer: woensdag 29 januari 2020
  • Aanvangstijd(en): verschilt per locatie
  • Start Film: verschilt per locatie
  • Speelduur: n.n.b.
  • Ticketprijs: € 14,50 (excl. toeslagen)
  • Te beleven in: Kinepolis Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Enschede, Emmen, Groningen, Hoofddorp, Huizen, Jaarbeurs Utrecht, Oss, Schagen en Zoetermeer

 

 

4 reacties

 1. Jaaaa leuk! Ik zou er graag naartoe gaan bij Kinepolis Enschede!

 2. Marianne Scholten

  Deel één ken ik niet. Weet nog niet wat ik van de film moet denken maar wil het graag ervaren. Even lekker met een vriendin genieten van “onze Jongens”.

 3. Anita te Gussinklo

  leuk, ik ben samen met mijn zus ook naar het eerste deel geweest.
  En zo’n Ladies Night is net wat specialer.

 4. Jaaa, ik doe heel graag mee met deze winactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.