WINNEN 3X2 kaarten voor The Son, nu in de bioscoop

WINNEN kaarten The Son

Na het zeer succesvolle ‘The Father’ is binnenkort de nieuwe film van Florian Zeller ‘The Son’ in de bioscopen te zien. Hugh Jackman, Laura Dern en Vanessa Kirby vertolken hierin de hoofdrollen. Anthony Hopkins vervolledigt de sterrencast.

LET OP: deze winactie is verlopen. Je kunt niet meer meedoen!

Bekijk de ontroerende trailer!

Over de film

Een aantal jaar na de scheiding van zijn ouders voelt de sombere 17-jarige Nicholas zich niet langer thuis bij zijn moeder Kate (Laura Dern). Zijn vader Peter (Hugh Jackman) en diens nieuwe partner Beth (Vanessa Kirby) besluiten om Nicholas in huis te nemen in een poging zijn leven weer op de rit te krijgen. Peter doet er alles aan om een betere vader te zijn voor zijn zoon dan zijn eigen vader (Anthony Hopkins) voor hem was. Maar zijn alle goedbedoelde zorgen genoeg om Nicholas te helpen?

WINNEN 3×2 kaarten voor de film The Son

LET OP: deze actie is verlopen, je kunt niet meer meedoen!

Via Mamas.nl mag ik 3X2 bioscoopkaartjes weggeven. Wil jij deze film graag zien? En ook nog iemand meenemen? Doe dan mee en win! Door via deze link jouw naam en mail achter te laten. Deze actie loopt tot en met woensdag 23 november 2022 om 9.00 uur. De winnaars krijgen per e-mail bericht. Vergeet niet de actie via social media de aandacht te geven die ze verdient. Delen, liken en volgen helpt! @ mamasnl (Insta) en @moeders (facebook)

Als je meedoet, ontvang je voortaan automatisch mijn Mama’s nieuwsbrief met nieuws en tips over werk, opvoeden, (kinder)mode, acties en nog veel meer! Je kunt je onderaan elke mail weer afmelden. Als je al abonnee bent, verandert er niets, maar je moet je wel aanmelden voor deze actie, zodat ik weet dat je kans wilt maken.

Al meer dan 20 jaar neem ik de privacy van mijn lezers en volgers serieus. Ik deel jouw gegevens nooit met derden. En binnen mijn organisatie ben ik de enige persoon die inzage heeft in jouw gegevens.

Leuk dat je meedoet!
Hartelijke groeten,
Vivienne Westerhoud
info@mamas.nl
www.mamas.nl

9 reacties

 1. Dank je wel allemaal voor het meedoen! De actie is inmiddels verlopen en de winnaars zijn bekend. Maar ik was nog vergeten jullie te bedanken. Er komen binnenkort weer nieuwe acties aan. Ook via http://www.mamashopt.nl, mijn andere site.
  Graag tot snel weer allemaal!
  Groetjes, Vivienne

 2. Fijn! Ik waag mijn kans.

 3. Leuk. Ik doe graag mee

 4. Lijkt me leuk om weer eens een keer naar de bioscoop te kunnen,tevens ljjkt het mij een mooie film

 5. Ik maak graag een kansje hierop

 6. Na The Father, The Son. Met weer fantastische acteurs. Ik verheug me er nu al op.

 7. Ik zou graag twee kaarten willen winnen voor mijn prachtige gezin en ik hoop dat ik win.

 8. lijkt me een mooie film

 9. Ik heb graag een kansje gewaagd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.