WINNEN 3×2 Dora and The Lost City filmkaartjes

Dora-and-the-Lost-City-of-Gold Dora is een ster in het overleven in de Jungle, maar op 8 augustus gaat ze de grootste uitdaging tot nu toe aan. In Dora and The Lost City of Gold moet ze namelijk naar de middelbare school. Als haar ouders dan ook nog eens vermist raken, gaat ze met haar nieuwe schoolvrienden op ontdekkingstocht om ze terug te vinden. Wil jij gratis kaartjes winnen voor deze spannende kinderfilm? De winnaars zijn bekendm, je kunt niet meer meedoen met deze actie.

 

Over de film

Dora and the Lost City of Gold (9 jaar en ouder)– 8 augustus in de bioscoop – genre: avontuur
Dora (Isabela Moner) heeft weliswaar haar jeugd voornamelijk met haar ouders (Eva Longoria en Michael Peña) in de jungle doorgebracht, maar niets kon haar voorbereiden op de grootste uitdaging ooit: de middelbare school. Als haar ouders worden vermist moet de avontuurlijke Dora hen opsporen. Ze schakelt de hulp in van het aapje Boots, Diego (Jeff Wahlberg), een geheimzinnige jungle-bewoner (Eugenio Derbez), en een groep coole tieners. Samen proberen ze haar ouders te redden en het mysterie van de verloren gouden stad op te lossen. Bekijk de trailer hieronder!

Winnen filmkaartjes & gadgets

dora backpack_winnenWil jij gratis filkaartjes winnen voor deze leuke film? Mamas.nl mag 3X2 kaartjes weggeven. Maar dat is nog niet alles! Als je wint krijg je er ook een coole Dora rugzak en een Dora Kompas bij cadeau. Doe mee en win! LET OP: deze actie is verlopen. Je kunt niet meer meedoen.Dora Compass winnen

Laat jij hieronder een berichtje achter waarom jij graag wilt winnen? En vergeet niet op social media onze actie te delen!

13 reacties

 1. Ik maak heel graag kans. Leuk om met mijn oudste dochter naar toe te gaan.

 2. Wat een gave prijzen. Een nieuwe schooltas is sowieso een musthave!

 3. ik zou hier graag met mijn dochters naar toe willen maar ja de grootste Dora fan is nog maar 5 dus zij mag nog niet. Haar grote zus van 8 zou ik hier ook erg blij mee maken, gelukkig is ze erg lang en komt ze vast de 9+ bioscoop wel binnen

 4. Tussen mijn dochters zit 10 jaar leeftijdsverschil. De heldin van mijn oudste dochter was Dora, mijn jongste heeft een andere heldin. Hoe leuk zou het zijn om samen met de meiden van deze film te mogen genieten en wellicht mijn jongste een nieuwe heldin te geven?!

 5. Will Langenberg

  Geweldig, hier maak ik mijn kleindochter héél erg blij mee.
  Ik volg op Bloglovin en heb meegedaan voor haar.

 6. Ingrid Langstraat

  Wat leuk, mijn oudste gaat naar de middelbare school na de vakantie dus deze film zou wel erg leuk zijn om naar toe te gaan!!

 7. Ilse Koppenhol

  Oooo mijn kinderen waren dol op Dora en later Diego 😉 mijn zoon is nu 15 dus nu niet meer maar zou wel heel leuk zijn om met mijn dochtertje te gaan 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.