Moederdag DIY voor je nagels en je handen

Nagels en handen DIYMoederdag DIY. Zijn jouw kinderen nog jong? Laat dan onopvallend, maar wel duidelijk weten wat je wilt! Heb jij de nodige voorbereidingen al getroffen voor aankomende Moederdag? De tweede zondag van mei is het weer zover en mag een verrukkelijk ontbijtje uiteraard niet ontbreken. Daarnaast doet een cadeautje het altijd goed, evenals quality time of een dagje weg. Nog niets gepland? Kies voor een DIY beauty middagje met je kinderen!

Verwennerij voor je nagels

Het verzorgen van je handen en nagels leent zich perfect voor een quality time middag met moeder en dochters. Bovendien zijn de zijdezachte handen ook totaal niet verkeerd. De eerste stap begint bij het verzorgen van jullie nagels. Vijlen en polijsten, een welbekend duo! Lange nagels vijl je mooi rond of vierkant, terwijl je bij korte nagels er voornamelijk de scherpe randjes vanaf haalt. Als je dit een vervelend klusje vindt, is het gebruik van de Velvet Smooth van Scholl een echte aanrader. Het elektronische apparaatje heeft drie functies: vijlen, polijsten en het laten glanzen van je nagels. Het is pure verwennerij voor je handen en het lijkt net alsof je bij de schoonheidsspecialist aan tafel zit. Jouw eerste Moederdag cadeautip is binnen!

Moederdag DIY verzorging van je handen

Moederdag DIYWe vervolgen met een heerlijke DIY en natuurlijke handverzorging. Deze behandeling betaalt zichzelf goed uit, want zachte handen zijn natuurlijk veel fijner dan ruwe pootjes. Start bij jullie nagelriemen. Duw deze voorzichtig naar achter en wrijf ze in met een beetje olijfolie. Vervolgens maken jullie je eigen scrub met behulp van wat suiker / grof zout en olijfolie. Wrijf je handen lekker in, zodat alle dode huidcellen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Dek de werkplaats goed af met een placemat, oude kranten of een stukje vuilniszak, zodat er geen vettige olie op de tafel belandt. Dit zorgt namelijk voor lelijke vlekken.

De finishing touch met nagellak

Zo’n uitgebreide verzorging doet wonderen voor jullie handen en de zachtheid spat er werkelijk waar vanaf. Voor de finishing touch lakken jullie de nagels in een modieus kleurtje en sier je jullie vingers met prachtige ringen. Dit jaar zit je helemaal goed met een metallic touch en een donkerblauwe nagellakkleur. Qua sieraden kies je voor statement ringen, oorbellen en kettingen met grote stenen en felle kleurtjes. Sieraden worden voornamelijk gebruikt om je outfit een extra boost te geven en het totaalplaatje compleet te maken. Het is daarom belangrijk dat de tinten en kleuren van de ringen aansluiten bij het totaalplaatje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *