Coco & Sebas premium chocolade WINNEN

Coco en Sebas winnen

Het Coco & Sebas-merk kenmerkt zich door hoge patissiers kwaliteit chocolade in moderne luxe geschenkverpakkingen voor betaalbare prijzen. Het merk viert de opening van 16 winkels met “sparkle up your day”actie. In de winkels maak je nu kans op een echte diamant! En hier op Mamas mag ik 3X een verrassingspakket premium chocolade weggeven, speciaal voor de Moederdag after party.

 Chocolade diamant en winnen in de winkel

coco en sebas chocolade diamanten

Na de opening van vier nieuwe winkels in 2022 breidt het snel groeiende premium chocolademerk Coco & Sebas wederom uit met winkels door het hele land. Zestien nieuwe filialen komen erbij. Binnenkort te vinden in stationshallen en grote steden als Amersfoort, Rotterdam, Den Haag en Nijmegen. Het merk is onder andere bekend van de iconische Chocolade-diamant en om deze feestelijke gelegenheid te vieren, heeft het merk een wel heel bijzondere actie bedacht: in elke nieuwe winkel maken klanten kans om een echte diamant ter waarde van € 1.500 te winnen.

Heerlijke chocolade cadeautjes

Coco & Sebas staat bekend om heerlijke chocolade cadeautjes, gemaakt van de beste ingrediënten en met veel aandacht voor detail. In februari maakte de retailer bekend de winkels van Leonidas uit het faillissement over te nemen en een doorstart te maken met tenminste 16 van de 20 winkels die allen volledig worden omgebouwd naar de Coco & Sebas formule. De openingen van de nieuwe Coco & Sebas-winkels op verschillende locaties in Nederland staan gepland van nu tot in september. De winkels staan vol met heerlijke chocolade producten zoals bonbons, pindarotsen, stroopwafels maar ook mooie chocolade figuren waaronder de iconische chocolade diamant.

In de openingsweek van een winkel maken alle klanten die één van de eerste 100 chocolade diamanten kopen voor de actieprijs van € 4,99 (normaal gesproken € 7,99) kans op een echte diamant ter waarde van € 1.500! Een notaris trekt per winkel het unieke nummer en de winnaars worden binnen 4 weken bekend gemaakt. Dus bezoek die winkels snel!

Oprichter Remy Rombouts licht de actie toe: “Deze hele grote sprong naar landelijke dekking van onze chocoladeketen moet uiteraard gevierd worden en met het weggeven van echte diamanten slagen we helemaal in onze merkbelofte om mensen een ‘sprankeling’ te geven, ik kan niet wachten om de 16 winnaars de diamanten, groot genoeg om in een ring te plaatsen, te overhandigen.”

De eerste opening is gepland in Hilversum op woensdag 3 mei om 14.00 op de Kerkstraat 63-20. Op de website cocosebas.nl/diamant  staan de overige geplande openingen en de actievoorwaarden beschreven.

Over Coco & Sebas

Naast de fysieke winkels biedt Coco & Sebas via het snelgroeiende online kanaal cocosebas.nl. Vanuit de merkbelofte ‘Sparkle up your Day’ werken 120 medewerkers ieder dag met grote toewijding aan het overbrengen van een ‘sprankeling’ aan een wekelijks groeiend aantal gasten en klanten. De unieke chocolade van Coca & Sebas is niet alleen via haar eigen winkels en webshop te verkrijgen, maar ook te vinden bij een groeiende groep wederverkopers, zoals de Bijenkorf, World of Delights (Schiphol), Holland Casino en Topgeschenken.nl.

Chocolade pakket Coco & Sebas WINNEN!

WIINNEN Coco & Sebas

Via Mamas.nl mag ik 3 X een verrassingspakket premium chocolade van Coco & Sebas weggeven! Zie het maar als een mooie Moederdag after party als je deze wint! Ben jij een echte chocolade liefhebber? En wil je dit pakket heerlijks winnen? Doe mee en win!

Hoe maak je kans?

LET OP: deze actie is verlopen, je kan niet meer meedoen!

Je maakt kans op deze mooie prijs door via deze link jouw naam en mail achter te laten. Deze actie loopt tot en met vrijdag 19 mei 2023 om 9.00 uur. De winnaars krijgen per e-mail bericht. Vergeet niet de actie via social media de aandacht te geven die ze verdient. Delen, liken en volgen helpt! @ mamasnl (Insta) en @moeders (facebook) EN volg ook natuurlijk @cocoandsebas.

Als je meedoet, ontvang je voortaan automatisch mijn Mama’s nieuwsbrief met nieuws en tips over werk, opvoeden, (kinder)mode, acties en nog veel meer! Je kunt je onderaan elke mail weer afmelden. Als je al abonnee bent, verandert er niets, maar je moet je wel aanmelden voor deze actie, zodat ik weet dat je kans wilt maken.

Al meer dan 20 jaar neem ik de privacy van mijn lezers en volgers serieus. Ik deel jouw gegevens nooit met derden. En binnen mijn organisatie ben ik de enige persoon die inzage heeft in jouw gegevens.

Leuk dat je meedoet!
Hartelijke groeten,
Vivienne Westerhoud

16 reacties

 1. elisabeth timmermans

  wat een feestelijk gebaar Werkende Moeders, verras mijn moeder Agnes maar met dit heerlijke exemplaar Daarmee word het vast een hele bijzondere moederdag voor haar Maak haar maar blij met deze mooie verwennerij en doe haar vooral de lieve groetjes van mij Jonneke Arwen Benthe #duimenmaar

 2. Wat een top actie, vooral de combi.
  Diamants en chocolade are a girl best friend.

 3. Anita te Gussinklo

  Heel graag, ik loot graag mee en deel de actie.

 4. Dit is pas uitpakken. Hier kan ik mijn moeder heel blij mee maken. Een mooie doos met betoverende chocolaatjes. Dat zegt genoeg.

 5. Willem van Aarle

  Oei zou graag winnen

 6. Will Langenberg

  Mmmmmm, dat wordt smullen misschien. Ik laat me graag verrassen door dit verrassingspakket.

 7. Willy Nijssen

  Ik ben dol op chocolade ik loot echt onwijs graag mee!!

 8. Anja Vermeulen

  ik weet niet wat het is maar doe graag mee. ach ja iedereen is toch dol op chocolade?

 9. Wat een super heerlijke verwennerij is dit voor een groot chocolade liefhebber!!

 10. Antonia van Eegelen

  Ik loot graag mee om deze heerlijke prijs, ik kan hier wel van genieten samen met mijn lieve dochters voor een ze gezellige filmavondje en mijn partner mag natuurlijk er ook van snoepen

 11. Netta de Ridder-Rietveld

  Wat een leuke actie. Dat is smullen van deze lekkere chocolade

 12. ik loot graag mee voor deze lekkere prijs

 13. wow, wat een cool cadeau

 14. Mmmmm, zo in mijn Sas
  met Coco & Sebas,
  Chocolade, bonbons, melk, wit of op ijs
  Deze winactie is voor mij, chocolade liefhebster, een smakelijke prijs.
  Dit merk ken ik nog niet,
  maar misschien ligt het voor mij in het verschiet.
  Het feest is al geweest,
  laat de afterparty maar beginnen,
  Fingers crossed en hopelijk mag ik deze Coco & Sebas set winnen ?!

 15. Sebas troost

  jullie maken elke moeder blij met jullie supermooie produkten elke gelegenheid is een bezoek aan jullie waard maar bovenal als het moederdag is en ik mijn moeder van mn kind en tevens mijn vrouw in het zonnetje kan zetten en dan is een bezoekje bij jullie een geslaagde moederdag en toevallig is chocolade de favoriet van
  Renate R C Van Zijp Troost

 16. Lekker.dol op chocola. Fijne ontspanning chocola eten met een kop thee en een goed boek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.