Bijzondere kerstcadeaus om te geven dit jaar

Bijzondere kerstcadeaus

Nog even en het is alweer kerst. De hele uitgebreide kerstdiners met familie en vrienden moeten we er even bij denken dit jaar, maar dat betekent niet dat we gezelligheid moeten missen. Ook in een kleiner intiem gezelschap kun je laten merken dat je veel om elkaar geeft. Bijvoorbeeld door bijzondere kerstcadeaus te geven. Maar ja, wat dan? Het blijft moeilijk om een leuk en origineel kerstcadeau te kopen voor iemand. Zelfs, of misschien wel juist, als je iemand kent. Om niet te vervallen in de standaard zeepjes of sokken helpen we je graag een handje om met een bijzonder cadeau te komen deze kerst.

Maak het persoonlijk met bijzondere kerstcadeaus

Het is altijd leuk om iets te krijgen waar iemand een personal touch aan heeft gegeven. Denk bijvoorbeeld een leren schort, wijnglas, toilettas, medaillon of portemonnee met de naam van degene die het cadeau krijgt. Maar het is ook mogelijk om iets met een dierbare foto te doen. Bijvoorbeeld verwerken in een kerstbal, op een t-shirt laten drukken of op een mok zetten. Ook leuk is een waardebon waarop jijzelf iets aanbiedt. Bijvoorbeeld: goed voor 1X grasmaaien, autowassen, bier halen… Reken maar dat je daarmee scoort.

Humor om te lachen: altijd leuk!

Als iemand eigenlijk alles al heeft is het leuk om een grappig cadeautje te zoeken. Wanneer je dan een trui cadeau doet, geef dan een kersttrui die zo lelijk is dat ‘ie bijna weer mooi wordt. Of als iemand slordig is een ministofzuiger met usb-aansluiting om je bureau mee te stofzuigen. Google maar eens op grappige kerstcadeaus dan kom je de meest geinige dingen tegen.

Met deze radiografisch bestuurbare Jeep, kun je mooie avonturen beleven. Net echt toch?!

Toys for boys (and girls)

Voor op afstand bestuurbare auto’s en drones zijn boys nooit te oud. Het blijft altijd leuk om mee te spelen. Radio controled is Engels voor radiografisch bestuurd. Er zijn tegenwoordig bijna levensechte auto’s die nog verrassend hard kunnen ook. Altijd al vrachtwagenchauffeur of rallyrijder willen zijn? Dan is een traxxas rustler iets voor jou.

Take off met een drone

Een mini drone is helemaal super cool om te krijgen én te geven, want je mag hem vast wel een keer lenen. Drones zijn er echt in alle soorten en maten. Met 4, 6 of 8 propellers. Zo groot als een brommer of zo klein als je handpalm. Makkelijk om mee te vliegen voor beginners of behoorlijk geavanceerd voor gevorderden. Let wel op de wet en regelgeving voor het vliegen met drones. Die is namelijk zeer streng!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.