Boek: Het basisschoolboek

basisschoolboek

Het basisschoolboek voor ouders… En dan gaat je kind naar de basisschool! Antwoorden op alle vragen die je als ouder hebt over de basisschool. Als je een ouder vraagt hoe het met de kinderen op school gaat, is het antwoord vaak ‘zijn gangetje’. Dat klinkt redelijk positief. Maar meestal zit daar een heel verhaal achter.

Als je even doorvraagt, blijkt dat iedereen met vragen worstelt over school. Is dit wel de juiste school voor mijn kind? Waarom moet mijn kleuter al letters leren? Waarom komt mijn kind niet mee in de klas? Doe ik als ouder genoeg op school? Alles wat op het schoolplein niet aan bod komt, wordt uitgebreid besproken in Hét Basisschoolboek, onmisbaar voor elke ouder met schoolgaande kinderen. Dit boek is er voor de ouders. En ook al verscheen het al in 2014, het is nog steeds een waardevol boek voor ouders met kinderen op de basisschool.


LEES OOK: Ervaringen en tips over pesten op school
EN HELP! Mijn kind gaat naar de middelbare school


Ander basisschoolboek voor kids

De meeste boeken over de basisschool zijn meer gericht op kinderen. Wat leer je allemaal op de basisschool bijvoorbeeld. Daar is dit boek, met dezelfde naam! handig voor om te hebben. Zodat je een goed overzicht hebt van alles wat jouw kind zou moeten leren voor zijn twaalfde:

Zijn er nog andere boeken waar jij als ouder veel aan hebt (gehad) toen jouw kinderen op de basisschool had? Informatie die fijn was om te hebben over het reilen en zeilen op school. Handvatten voor wanneer je kind problemen heeft op school. Graag jouw tips delen, want daarmee help je weer andere ouders, die misschien met de handen in het haar zitten. De basisschool periode is toch al zo intens. Daar kunnen we elkaar maar beter in steunen.

Laat je jouw tips hieronder achter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.