Van Yin tot Yang: praktisch yoga werkboek

Van yin tot yang yoga boek

Van Yin tot Yang yoga werkboek van Renate van der Knaap, met praktische beschrijving van yoga oefeningen voor elke dag. Voorin het boek vind je de Yin Yoga beschrijvingen. Zonder al te veel theorie start schrijfster en yoga instructeur Renate van der Knaap met het beschrijven van oefeningen. Daarbij staan foto’s, zodat je precies kunt zien wat de bedoeling is. Een down-to-earth en praktisch boek om kennis te maken met verschillende vormen van yoga. Want de andere kant van het boek start met de introductie van de Yang stromingen binnen de yoga. Laat je niet ontmoedigen door de cover: er staan vooral oefeningen in, die elke beginner kan uitvoeren.

LEES SNEL VERDER VOOR EEN MOOIE PRIJSVRAAG/ GIVEAWAY van dit boek!

Over het van Yin tot Yang yoga boek

Het boek is een aantrekkelijke mix van Yin- en Yang-houdingen, ademhalingsoefeningen en meditaties. Via duidelijk geïllustreerde voorbeeldlessen kom je uit bij de anatomie van het menselijk lichaam, meridianen en het immuunsysteem. Ook mindfulness, het achtvoudige pas van Patangali en de dertien chakra’s komen aan bod. Alles teruggebracht tot begrijpelijke eenvoud. En dus ook zeer geschikt voor beginners.

Yogadocent Renate van der Knaap schreef een zweefvrij boek over yoga, waarmee elke beginner zijn weg kan vinden: Van Yin tot Yang.

‘Toen ik de docentenopleiding yoga volgde, kon ik geen enkel begrijpelijk en praktisch boek in het Nederlands vinden’, zegt de Rotterdamse Renate van der Knaap. ‘Daarom ben ik er zelf een gaan schrijven. Ik wilde een geheel zweefvrij boek. Geen vage praatjes of onduidelijke termen, maar een down to earth gids om te kunnen genieten van yoga.’

Over de auteur

Van der Knaap was een succesvolle salesmanager toen ze in contact kwam met yoga. ‘Ik vond in yoga de rust die ik zo miste in de dagelijkse hectiek. En die rust gun ik iedereen. Met mijn boek kun je makkelijk en stap voor stap yoga ontdekken.’ Van der Knaap geeft yoga op het werk en biedt een online yogaprogramma met haar bedrijf Yogavluggertjes.

WINNEN 3X van Yin tot Yang yoga boek

Van de uitgever mogen wij via Mamas.nl 3X dit boek ter waarde van 25,- euro weggeven. Wilde jij altijd al een helder boek over yoga hebben? Zonder teveel wollige taal? Doe dan mee en win! Door via deze link jouw naam en mail achter te laten. Deze actie loopt tot en met vrijdag 11 november 2022 om 9.00 uur. De winnaars krijgen per e-mail bericht. Vergeet niet de actie via social media de aandacht te geven die ze verdient. Delen, liken en volgen helpt! @ mamasnl (Insta) en @moeders (facebook)

Doe mee en WIN

Als je meedoet, ontvang je voortaan automatisch mijn Mama’s nieuwsbrief met nieuws en tips over werk, opvoeden, (kinder)mode, acties en nog veel meer! Je kunt je onderaan elke mail weer afmelden. Als je al abonnee bent, verandert er niets, maar je moet je wel aanmelden voor deze actie, zodat ik weet dat je kans wilt maken.

Al meer dan 20 jaar neem ik de privacy van mijn lezers en volgers serieus. Ik deel jouw gegevens nooit met derden. En binnen mijn organisatie ben ik de enige persoon die inzage heeft in jouw gegevens.

Leuk dat je meedoet!
Hartelijke groeten,
Vivienne Westerhoud
info@mamas.nl
www.mamas.nl

Ben jij ook zo dol op prijsvragen? Wij werken samen met www.prijsvragengala.nl, daar vind je er een heleboel!

13 reacties

 1. Ik zou dit boek graag aan mijn zus geven. /ze zit sinds kort op Yoga en ze wil het ook graag thuis toepassen zodat ze rustiger en meer ontspannen wordt. Dit boek kan haar hier vast bij helpen.

 2. Het boek lijkt me een geweldig hulpmiddel om in balans te komen en te blijven. Leuke prijs!

 3. Ik moet echt aan yoga beginnen omdat mijn keelconstant op spanning staat. Dit is misschien de eerste stap om te beginnen

 4. antonia eegelen

  mooi boek om met jezelf in balans te komen het geen wat ik nogal nodig heb

  • Dank je wel voor het meedoen! En ja, die balans zijn we allemaal af en toe kwijt. Het helpt echt om een regelmatige yoga practice erop na te houden, is mijn ervaring. Wonderlijk hoe dat werkt!

 5. Ik doe heel graag mee , ik wil heel graag yoga toepassen in mijn leven om er rustiger van te worden , lijkt me heerlijk.

 6. Ja, er zou meer “ontspannen” worden. Gewoon je even terug trekken voor een half uurtje en dan weer met frisse blik er tegen aan kunnen. is voor iedereen goed.

 7. leuk ik loot erg graag mee

 8. Fijn om thuis te beoefenen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.