Boek: Een nieuwe carrière na je vijfendertigste

Wat wil ik met de rest van mijn beroepsleven?
Welke talenten kan en wil ik nog benutten?
Ik wil een betere balans tussen mijn werk en mijn privé-leven, maar hoe?
Ik heb veel bereikt – maar wil ik dit nog 25 jaar blijven doen?
Is het nu – of nooit?
Als ik 80 ben – waar wil ik dan op terugkijken?
Wat wil ik nou eigenlijk?
Als zulke vragen ook bij jou leven, zul je in dit boek veel herkennen!
Op haar 39e besloot Marieke Hoogwout, ex-marketingcoördinator en huisvrouw/thuisblijfmoeder, haar eigen uitgeverij op te richten. Gedreven door enthousiasme maar geremd door gepieker, was ze danig onder de indruk van andere vrouwen die na hun vijfendertigste een geheel nieuwe carrière waren begonnen: een nieuwe studie, een eigen bedrijf, een compleet nieuw beroep met meer voldoening… Hoe waren zij zover gekomen? Hoe wisten ze dat ze op de juiste weg zaten? Hoe deden ze dat toch?
Dit boek is het verslag van een speurtocht naar de antwoorden. Zeventien vrouwen en de schrijfster zelf vertellen openhartig over hun dromen en hun persoonlijke keuzes. Daarnaast laten enkele deskundigen hun licht schijnen over geld, leeftijd en loopbaankeuzes.
Het is geen als-je-maar-wilt-kun-je-alles-boek, al zul je inspirerende voorbeelden daarvan zeker tegenkomen. Want net zo boeiend zijn de verhalen van vrouwen die er uiteindelijk zeer bewust voor kozen om hun loopbaan níet om te gooien. Het is vooral een boek dat wil laten zien hoe vrouwen van onze leeftijd denken over hun werk, hun leven, hun mogelijkheden en hun keuzes.
Dit boek wil je aanmoedigen, inspireren en steunen – wát je ook besluit.
Te koop bij bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.