Bijen in je tuin? Ja graag! Leer waarom en hoe

Bijen in de tuin
ISBN 9789401458573 | Paperback | 176 pagina’s | €19,99 Bart Vandepoele, Bruno Remaut, Marc Verachtert

Maak je tuin, je balkon en zelfs je buurt bij-vriendelijk

Nieuw: Zakboek voor de bijentuin

Bijen in je tuin? Waarom zou je dat willen? Lees in dit boek waarom bijen zo belangrijk voor ons zijn. En help mee om de bij te redden. Want bijen hebben het de laatste jaren erg zwaar. En daar kunnen wij ook last van krijgen!

Bijen zijn onmisbaar bij de bestuiving van planten. Ook ons voedsel is afhankelijk van dit ijverige diertje. De bijenstand is de afgelopen jaren schrikbarend gedaald. Des te meer reden om met z’n allen de bij kracht bij te zetten! En jij kunt ook heel eenvoudig helpen. Door jouw tuin bij-vriendelijk te maken.

Koop bij bol.com

Bijen in de tuin

De lezer wordt in dit zakboek meegenomen in het boeiende verhaal van bestuiving, kleurrijke zoemende borders en snoephagen. Je maakt kennis met de belangrijkste bijensoorten, maar ook met de mooiste planten en struiken die van je tuin een waar bijenparadijs maken.

Ook voor professionals

Niet alleen tuin- en plantenliefhebbers krijgen tips en informatie voor een bijvriendelijke tuin, ook leerkrachten en verantwoordelijken van groendiensten vinden er alle praktische informatie om hun groene zones bij-vriendelijk te maken.

Maak jij samen met je kinderen weer plaats voor bijen in de tuin?

Waarom bijen helpen? WIST JIJ:

waarom bijen helpen?
Koop bij bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.