Do Little Diary, een snel dagboek voor drukke mamas

Do Little Diary babydagboek

Het babydagboek voor drukke mamas

Iedere nieuwe mama ervaart het. Er zijn simpelweg te weinig uren in een dag. En er is al helemaal te weinig tijd om alle baby stapjes van je kind bij te houden. Met de ‘do little diary’ is dat nu een peulenschil. Je kunt daarmee op een hele makkelijke manier toch de ontwikkeling en mijlpalen van je kleintje bijhouden. Door korte stukjes te schrijven en stickers te plakken maak je een mooi en eigentijds babyboek van het eerste levensjaar van de baby. 

“Als nieuwe ouder ben je zo bewust van elke poep en scheet die je kind laat dat je ze het liefst allemaal zo mooi mogelijk vast wilt leggen. Maar, de foto’s en notities blijven ongezien in je telefoon staan en de dagboeken komen vaak niet af. We wilden iets fris en van nu. In het ontwerp van do little diary laten we dan ook verschillende baby’s en gezinssamenstellingen zien.”

‘Do a little’ is de kern

Do Little Diary voor drukke mamas

De 72 kleurrijke mijlpaal stickers zijn ontworpen door Froukje den Nijs, bekend van de boeken van Nina Pierson. De stickers laten wat aan de verbeelding over waardoor je aan iedere mijlpaal toch je eigen draai kunt geven. En als je kleine spruit later groot is en misschien zelf kinderen heeft, kan ie mooi terugzien wanneer de eerste stapjes gezet werden.

In Nederland gemaakt

Do little diary, het babydagboek dat je wél afkrijgt, wordt in Nederland geproduceerd. Met aandacht voor de natuur en met 72 kleurrijke mijlpaal stickers die passen bij deze tijd. De twee jonge, werkende moeders Jolien Bekkering en Nikki de la Rambelje willen met do little diary nieuwe ouders de mogelijkheid geven om op een makkelijke manier een mooi babydagboek te maken van alle mijlpalen in het eerste levensjaar van een baby.

Een reactie

  1. Diana slingerland

    Wat zou dit een leuk cadeau zijn voor mijn eerste kleinkind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.