Workshop voor moeders, waarmee je jouw kind helpt!

door: Mirjam den Boer, Makeyouturn.nl.
workshop voor moeders
‘Jij in je Kracht, je Kind in zijn Kracht’ workshop voor moeders.

 

Als ouder heb je maar één wens; je hoopt dat het goed gaat met je kind.

Maar wat als:

  • Je kind veel sombere of woedende buien heeft.
  • Je kind gepest wordt en de maatschappelijke druk niet aankan.
  • Het opvoeden veel wrijving en botsingen geeft.
  • Je het contact verliest met je kind.

Zo pijnlijk om te ervaren. En wat kan je als ouder doen? De paradox is: je helpt je kind door als ouder de ommekeer naar jezelf te maken.

Ik heb ervaren dat mijn moederhart iedere keer diep werd geraakt als het niet goed ging met een van mijn kinderen. Het voelde alsof ik zelf de getroffene was. En in zekere zin is dit ook zo. Als ouder sta je niet los van je kind. Of misschien beter gezegd, je kind staat niet los van jou. Je kind spiegelt een stukje van jezelf.

Ik heb gekozen te gaan luisteren naar wat de geraaktheden mij vertelden. Een pad wat mij dichter bij mijzelf heeft gebracht en een groot cadeau opleverde. Hoe dichter ik bij mijzelf kom, hoe krachtiger mijn kinderen omgaan met hun eigen situaties. Zij komen vrij van mijn angsten en emoties waardoor zij hun eigen leven kunnen leven.

Wil jij hier meer van weten? Kom dan meedoen aan de workshop op 15 mei of 12 juni 2019 in Utrecht. De workshop geeft je inzicht in hoe het gedrag van een kind ontstaat (ook ADHD, ADD, Autisme) en hoe jij als ouder het gedrag beïnvloedt. Je maakt kennis met een unieke methode om in je kracht te komen en krijg je handvatten om met je kind om te gaan. Kijk voor meer informatie op mijn website www.makeyouturn.nl/agenda.

Ik hoop je te zien,

Mirjam

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.