WINACTIE 2X Meester van de Zwarte Molen, winnaars zijn bekend!

Wil je als mama een leuke avond in het theater, terwijl je kinderen op het puntje van hun stoel zitten? Kom dan met zijn allen naar de Meester van de Zwarte Molen, een muzikaal kippenvelverhaal voor de hele familie van theatergezelschap Het Laagland. De winnaars zijn:

M. Oosthoek uit Amsterdam
M. van Trigt uit Hillegom

Prijsvraag
Mama’s mag van Het Laagland 2x de dvd van De Meester van de Zwarte Molen (Krabat) weggeven! Het enige wat je hoeft te doen is het beantwoorden van de volgende vraag : In welke dieren veranderen Krabat en zijn medeleerlingen door de magische kunsten van de Molenaar? Stuur jouw antwoord naar info@mamas.nl met jouw naam en volledige adres vóór 30 september 2011.

Het verhaal
Meester van de Zwarte Molen is een verhaal over een gewone jongen die veel moed blijkt te bezitten. Krabat wordt in zijn dromen geroepen om naar de Zwarte Molen te komen. Daar krijgt hij het aanbod om als leerjongen te beginnen. Gretig stemt hij toe. Op een dag ontdekt Krabat een vreselijk geheim: de molenaar is Meester in de Zwarte Magie. Ook de nieuwsgierige Krabat wordt ingewijd in deze magische kunsten. Maar voor het machtige gevoel van zijn groeiende toverkracht moet hij wel een hoge prijs betalen, want ontsnappen is onmogelijk. Toch komt Krabat in opstand. Met steun van zijn beste vriend én zijn grote gevoel voor rechtvaardigheid. Er is namelijk één kracht sterker dan de kracht van de Meester, die van de liefde!

Het gezelschap

Het Laagland is de professionele jeugdtheatervoorziening voor de hele familie uit Sittard-Geleen. Met eigenzinnig kwaliteitstheater, dat kinderen serieus neemt, jongeren prikkelt en volwassen ontroert, verrassen en verrijken we een breed publiek, op (inter)nationale podia, in eigen huis en op bijzondere buitenlocaties.
Met Meester van de Zwarte Molen zet Het Laagland opnieuw de tanden in een klassiek jeugdboek. Het gelijknamige en legendarische boek van Otfried Preussler is al 40 jaar het lievelingsboek van hele generaties.
De theatervoorstelling, geregisseerd door Lise-Lott Kok, is herkenbaar en spannend voor wie vroeger het boek verslond en superspannend voor wie de duistere wereld van de Zwarte Molen voor het eerst betreedt!

Tournee
De ‘Meester van de Zwarte Molen’ is van 1 oktober 2011 t/m 19 februari 2012 te zien in meer dan 30 theaters in Nederland en België. Kijk op www.hetlaagland.nl voor een speellijst.

Regie: Lise-Lott Kok. Supervisie en coaching: Inèz Derksen. Theaterbewerking en vormgeving: Bas Zuyderland. Muziek: Laurens Joensen. Spel / muziek: Joris Erwich, Karlijn Hamer, Bob van der Leij, Sybrand van der Werf en Jelle De Wit. Kostuums: Jorine van Beek. Lichtontwerp: Roland de Jong. Geluidsontwerp/techniek: Jasper Koekoek. Geproduceerd door Het Laaglandteam.

2 reacties

  1. Hij is inderdaad spannend! En mooi verfilmd. Ben heel benieuwd naar de theatervoorstelling…

  2. SPANNEND DIE DVD …..
    WE KRUIPEN MAAR DICHT BIJ ELKAAR ONDER DE PLAID …..
    BRR …..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.