Mama’s is jarig

Afgelopen week vierde ik mijn verjaardag. 46 jaar alweer. Ik vind het altijd fijn om dat te vieren met vrienden en vriendinnen. Deze keer heb ik gekookt, voor 23 gasten. De hele dag heb ik in de keuken gestaan, muziek geluisterd en glimlachend in gedachten herinneringen opgehaald over alle vrienden die ’s avonds zouden komen eten. Het was een heerlijke dag, die mooi werd afgesloten met al die vrienden genietend van mijn kookkunsten aan een lange, mooi gedekte tafel.

Mama’s feestje
Behalve ikzelf, is deze maand ook Mama’s jarig. Het was ergens eind mei/ begin juni in het jaar 2002, toen Mamas.nl live ging! Mama’s bestaat dus alweer 10 jaar! Ik zou dat graag met jou willen vieren. Het lijkt mij fijn om je te ontmoeten. Op zondag 2 september organiseer ik daarom een High Tea bij mij thuis in Leusden -dat is tegelijk ook mijn kantoor- van 1400 tot 1700 uur. Speciaal voor trouwe Mama’s lezeressen. Naast de mogelijkheid om persoonlijk kennis te maken met elkaar, vertel ik je graag het verhaal van Mama’s. Hoe is het begonnen? Waarom en hoe zette ik door? En jij kunt mij alles vragen wat je altijd al had willen weten over mij en mijn onderneming. Ik wil je graag uitnodigen voor deze bijeenkomst bij mij thuis op kantoor. Ik wil je vragen daarvoor een bijdrage van 10 euro over te maken op ABN AMRO: 49.73.69.583 tnv V. Westerhoud. Meld je daarnaast ook aan per email: info@mamas.nl o.v.v. Mama’s Feestje. Er is plaats voor maximaal 30 personen, dus meld je snel aan!

Durf te Leven!

Hartelijke groeten,
Vivienne Westerhoud
Hoofdredactrice Mama’s

5 reacties

 1. Beste Vivienne,

  Van harte gefeliciteerd met beide verjaardagen! Ik geniet altijd volop van je columns, je levenslust en je ondernemerschap. En wat een leuk idee, zo’n feestje. Helaas kan ik op 2 september niet komen, maar ik wens je veel plezier en inspiratie!

 2. Nathalie Geerts

  Van Harte gefeliciteerd met deze mijlpaal Vivienne! Daar mag je apetrots op zijn. Geniet ervan!

 3. Vivienne,
  10 jaar een hele prestatie! En je hebt echt iets neergezet! En 46 jaar dat had ik je niet gegeven! Gefeliciteerd met beiden!
  Met vriendelijke groet,
  Sunta Veerkamp

 4. Wauw, Vivienne dat is wel een feestje waard!
  GEFELICITEERD met het 10-jarig bestaan van Mama’s!!!
  De tijd vliegt voorbij … maar als je zelf de piloot bent, is dat geen probleem. Dat heb jij wel laten zien!

  Veel plezier bij de High Tea (ik kan helaas niet komen).

 5. iulia stamate

  Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.