Sophie de Giraf gaat ecologisch

Steeds vaker maken we keuzes die bijdragen aan een duurzame wereld en een veilige toekomst voor onze kinderen. Ook voor je baby kies je bewust. Het bijtspeeltje Sophie de Giraf is een absoluut veilige keuze, omdat het is gemaakt van 100% natuurlijk rubber. Vanaf nu is het hippe girafje ook in een ecologische lijn verkrijgbaar. De producten uit de So’Pure collectie zijn gemaakt van natuurlijke materialen en beperken de kans op allergieën.

Met de introductie van de volledig ecologische So’Pure-lijn gaat Sophie de Giraf met haar tijd mee. De producten zijn gemaakt van natuurlijk rubber, 100% biologisch katoen en gevuld met maïsvezels. Daardoor voelt het speelgoed heerlijk zacht aan en beperkt het bovendien de kans op allergieën bij baby’s.

Kraamcadeau
De So’Pure collectie bestaat uit verschillende producten, zoals een bijtring, een knuffel, een rammelaar en een geboortemandje. Het mandje, met daarin het gewilde babyspeeltje Sophie de Giraf, een mutsje, babyslofjes, een knuffeldoekje, een slab en een grote, warme deken, is een ideaal cadeau voor pasgeboren baby’s.

Sophie de Giraf
Sophie de Giraf is alweer 50 jaar geleden geboren in Frankrijk. In haar geboorteland is Sophie de Giraf een begrip: 95% van de Franse baby’s heeft zijn eigen Sophie en wereldwijd heeft het babyspeeltje al ruim 30 miljoen baby’s getroost. De producten van Sophie de Giraf worden nog altijd grotendeels met de hand vervaardigd volgens een met zorg bewaard fabrieksgeheim.

Voor meer informatie: www.sophiedegiraf.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.