Pijnlijke borsten? De Shower Hug maakt douchen weer fijn!

Shower HugTM laat zwangere vrouwen en nieuwe moeders weer genieten van een warme douche. Deze extra zachte doucheband geeft verlichting bij pijnlijke borsten en gevoelige tepels.Tijdens de zwangerschap hebben veel vrouwen last van pijnlijke borsten en gevoelige tepels. En dit verergert dikwijls na de bevalling en tijdens de borstvoedingsperiode. Ondanks dat douchen heel fijn is in deze periode, voelen de douchestralen dan hard en onaangenaam aan.

De Shower Hug maakt douchen weer fijn. De band beschermt de borsten tegen de harde douchestralen, zeep en crèmes. Het onbehandelde ultrazachte materiaal van de Shower Hug neemt tegelijkertijd het warme water op waardoor een heerlijk warmtecompress ontstaat. Ideaal bij de onvermijdelijke stuwing!

De Shower Hug is ook buiten de douche te gebruiken als een zacht alternatief voor een zwangerschaps- of voedingsbeha. Hij ondersteunt de borsten en houdt compressen op hun plek.

De Shower Hug is wit met een blauwe of roze bies en komt in twee verschillende maten. De Shower Hug kost € 24,95 en is verkrijgbaar in de webshop van SmartMama.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *