Milk Band met losse glijdertjes

De Milk Band glijdertjes zijn nu ook los verkrijgbaar. Pimp hiermee de Milk BandsTM naar eigen smaak! De Milk BandsTM borstvoedingsbandjes zijn een praktisch hulpmiddel voor moeders die borstvoeding geven. Dankzij de reliëfletters en de tijdsindicatie weet de moeder altijd in één oogopslag precies hoe laat de baby gedronken heeft en uit welke borst. Het borstvoedingsbandje is met simpele beweging omkeerbaar waardoor het niet van pols verwisseld hoeft te worden. Handig en het staat ook leuk!

Milk BandsTM borstvoedingsbandjes worden gemaakt van huidvriendelijke siliconen zoals die ook in babyspenen worden gebruikt. Het borstvoedingsbandje gaat maanden mee en is eenvoudig te reinigen. Een Milk Band wordt standaard geleverd met vier glijdertjes van één standaard kleur. Met de losse glijdertjes kan iedereen nu ook zijn eigen Milk Band samenstellen en zit je nooit zonder glijdertjes.

De Milk Bands borstvoedingsbandjes zijn er in 10 verschillende kleuren en kost € 6,95 per stuk. De losse glijdertjes kosten € 2,25 per 10 stuks en zijn verkrijgbaar in de webshop van TrotseMoeders.nl.www.TrotseMoeders.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.