Leukste geboortecadeaus voor je pasgeboren baby

Leukste geboortecadeausAls je op kraamvisite gaat, wil je natuurlijk iets meenemen voor de moeder en ook voor de pasgeboren baby. Wat zijn nu de leukste geboortecadeaus om mee te nemen? En wat koop je zelf graag voor je baby als deze net geboren is? Niets is leuker dan shoppen voor de baby. En dat kan ook online. Van schattige boxpakjes tot zachte knuffels en early learning speelgoed. Deze items selecteerden wij voor je op Jayno.nl.

Leukste Geboortecadeaus met geluid en muziek

De leukste geboortecadeaus kun je natuurlijk in de stad lekker live shoppen. Maar je kunt ze ook online shoppen. Ga je op kraamvisite en heb je weinig tijd om in de stad naar iets leuks te zoeken? Koop dan online een leuke knuffel van Happy Horse bijvoorbeeld. Je hebt ze in allerlei kleuren en maten. Er is er een die geluid geeft (zie boven links). Je kunt deze aan de wieg van de baby hangen. Als je deze bij het in slaap vallen aanzet, kan de baby rustig inslapen en zal voortaan het geluid associëren met rustig slapen.

Zachtaardige rammelaar

rammelaar babytuttle-babyDeze rammelaar (links) is knuffelbaar en je baby zal er ook op sabbelen. Dat kan allemaal geen kwaad. Net als deze tuttle (rechts) die speciaal bedoeld is om op te sabbelen en mee te knuffelen. Een rammelaar leg je vaak in de box. Overdag kan de baby er dan mee spelen, zodra hij of zij daaraan toe is. Speelgoed dat geluid maakt kun je beter niet in de wieg leggen, want daar wil je liever niet dat de baby wakker schrikt. Ook grotere knuffels kun je beter niet in de wieg leggen. Het gevaar bestaat dat deze op de baby vallen, waardoor deze verstikt kan raken.

Comfortabele, stoere kleding

noppies-boxpakje-met-voetjesDe kleding van Noppies is boven alles vooral comfortabel. Daarnaast ziet het er ook nog eens stoer en hip uit. Een pasgeboren baby draagt niet graag een nette jurk. Een comfortabele stretch stof als katoenen badstof of velours ligt een baby een stuk beter. Een boxpakje (links) is handig om elke dag te dragen. Voor in de wieg en in de box. Door de natuurlijke materialen en de mooie kleuren, ligt je baby er toch verzorgd bij. In de winter is het fijn een boxpakje met voetjes te kiezen. Zo zal de baby het niet snel koud krijgen. ’s Zomers is een broek met blote voeten geen probleem. Deze broek van het merk Noppies (rechts) is goed te combineren met een omslagvestje en een paar lekker warme sokjes. Hoewel je met sokjes vaak een dagtaak hebt om deze telkens weer aan te doen als ze uitvallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.