Leuk en handig voor je kleintje, bij Makids.be

Happy Plate, maak korte metten met saaie patatjes. Happy Plats is ontworpen om kinderen op een leuke en speelse manier beter te doen eten. Iedereen weet wel dat kinderen liever koek en snoep eten dan fruit en groenten. Maar dat behoord nu tot het verleden dank zij de Happy Plate. Laat mama’s en papa’s hun creatieve kant eens boven halen en tover een leuke snoet op je Happy Plate. Je kindje zal dit veel liever zien dan steeds die saaie patatjes en zal veel liever alles opeten. Gedaan met stress momenten tijdens het eten. Want geef toe wil zou er nu niet willen eten van spaghetti dreadlocks? Happy Plate is bijna onbreekbaar, kan tegen een stootje en is vaatwas bestendig. Lees verder voor nog meer leuke nieuwe producten van www.makids.be!

Chillipeeps
Een middagje, dagje of weekend op stap met je baby betekend normaal gezien veel voorbereiding.
Een hele verhuis mee nemen. Luiertas maken, Pampers, slabbers, flesje, melkpoeder, enzo,.. meenemen . Dan zien dat je baby voldoende drinkt bij warm weer en liefst nog op een zo hygiënische manier. Met Chillipeeps kan dit perfect, dank zij de iedelae 2 in 1 oplossing:
1 Gebruik voor een standaard waterflesje: Draai de schroefdop van de Chillipeeps rechtstreeks op de schroefdop van het waterflesje.
2 Gebruik voor een kartonnen drinkpakje: Druk de Chillipeeps in het pakje en draai de speen er op.

De Chillipeeps neemt weinig, zelfs bijna gaan plaats in beslag in u luiertas en kan je overal mee naartoe nemen. De Chillipeeps zijn vaatwas bestendig, BPA vrij en voldoen aan alle veiligheidsnormen.De Chillipeeps speen is vari – flow, zeer eenvroudig aan te passen aan uw wensen in 3 standen. Stand 1 langzaam, stand 2 normaal stand 3 snel. De Chillipeeps won ook de multi award winning design 2011.

Dooky styling kit
Met deze Dooky styling kit heb je alles in huis om je dooky te voorzien van de naam van je kindje, een leuke tekst een vrolijk plaatje ,… Je maakt in een handomdraai zelf de leukste creaties. Deze styling kit bevat opstrijk applicaties bestaande uit hoofdletters, kleine letters, leestekens en vrolijke plaatjes. Het enige wat je nodig hebt is een strijkijzer en je eigen creativiteit en binnen enkele minuten is jouw unieke Dooky klaar voor gebruik. Je Dooky kan met de applicatie gewoon met de hand gewassen worden. Lees vooral eerst aandachtig de handleiding binnen in de styling kit. Dooky niet inbegrepen die kan je vinden in onze web shop bij Dooky.

Een reactie

  1. Ik heb onlangs er een dooky gekocht en nog geen minuut spijt van gehad! Zo’n handig ding. Ik wou dat ik het al sneller had leren kennen. Gedaan met dekentjes over de buggy te hangen enz… Ik heb ook al zo een styling-kit besteld 🙂 en ook voor m’n zoontje een happy plate!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *