Hippe babykleren voor de zomer!

De mooie zonnige dagen in Nederland geven je alvast lente- en zomerkriebels. Helemaal niet erg natuurlijk, want de lente komt al snel om de hoek kijken! Liggen de lente- en zomerkleren voor de kleintjes al klaar, of moet er nog flink geshopt worden? Wij zorgen voor genoeg inspiratie door de musthaves voor je bij ekaar te zoeken! Want ook de allerkleinsten moeten er goed uit zien, vooral als de zon schijnt!

Hippe babykleren Meisjes

De zomertrend voor de meisjes is dit jaar veel rustiger dan het afgelopen jaar. Dit jaar zit het meer verstopt in de details. Veel inspiratie wordt opgedaan uit dieren, kleuren en artworks. Daarnaast wordt er gedoken in verschillende culturen en werelddelen om zo printjes te creëren voor op verschillende kledingstukken!

Voor meisjes biedt deze zomer veel zachte kleuren aan. Naast wit, wat echt een zomerkleurtje is en erg makkelijk te combineren valt, moet er gedacht worden aan de kleuren rood, roze en oranje. T-shirts met leuke printjes en opvallende kleuren zijn deze zomer er populair. Deze zijn zelfs beschikbaar voor baby’s vanaf 0 jaar! De shirtjes zijn makkelijk te matchen met gekleurde broekjes.

Naast de shirtjes met printjes moeten de jumpsuits natuurlijk niet vergeten worden, deze maakten de afgelopen zomer een enorme doorbraak bij de dames. En ook voor de kleintjes zijn deze in opkomst. De baby jumpsuit is het mooist in fel roze! In het midden kan je de jumpsuit nog versieren met een riem. De jumpsuit is goed te combineren met mooie sandaaltjes of gekleurde flip-flops.

Zoals eerder gezegd, is wit echt de kleur voor de zomer. Lekker fris, zacht en makkelijk te combineren. Daarom is een witte skinny baby jeans niet te missen aankomende zomer! De witte jeans is makkelijk te combineren met verschillende shirtjes met of zonder print. Daarnaast is het ook lekker makkelijk om een gekleurd topje erboven aan te trekken die bij de slippers passen.

We vergeten natuurlijk niet de schattige baby jurkjes om zo je eigen mini fashionista te maken. Er zijn verschillende jurkjes met allerlei soorten printjes te verkrijgen. Let op dat het jurkje wel lekker zit, want niet alle jurkjes zitten lekker! Een jurkje is mooi te combineren met sandaaltjes.

Hippe babykleren Jongens

Natuurlijk kan je niet wachten tot dat je je kleine stoere mannetje in zomer kleding ziet lopen! En de kleine knul kan zelf ook niet wachten om lekker zonder jas buiten te kunnen spelen. Maar wat zijn de musthaves voor de kleine stoere binkies?

Ook voor de jongens zijn de zomertrends van 2014 gericht op details, printjes, streepjes en grafische artworks. De zachte zomerkleuren kunnen voor de kleine boys gecombineerd worden met felle hippe kleuren. Deze zomer is de camouflage print niet te missen voor de allerkleintjes! Niet alleen op jassen maar ook op shirtjes en broeken vind je deze terug. De kleuren die dit jaar erg in de smaak vallen voor jongens zijn toch blauw en wit.

Een hippe spijkerbroek met mooie sportschoenen maken de outfit af! Daarnaast is het zowel leuk voor jongens als meisjes om een stoere zonnebril te dragen bijvoobeeld van Ray Ban.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.