Binnenkort wordt het weer lente in de kinderkamer!

Binnenkort zullen de vogels weer zingen, bloemen en planten gaan weer bloeien… ja, het wordt weer bijna lente! De winterse kou is nu nog even in het land, maar dat zal niet lang meer duren. Dan is het weer tijd voor de lente, daar worden we weer lekker vrolijk van.  In de lente krijgen we ook weer kriebels voor de grote schoonmaak, dus kan ook de bezem weer eens lekker door de kinderkamers.

Een nieuw behang geeft een fris en schoon effect. Met de mooie muurstickerboom Scroll Tree van Roommates is de kinderkamer weer als nieuw! Het staat ontzettend leuk in een kinderkamer of babykamer! De vrolijke boom heeft gekrulde takken, groene blaadjes en mooie gekleurde bloemen met allerlei motieven. Voor mama uil met haar kleine uiltjes en de drie vrolijke vogeltjes is het heerlijk toeven in zo’n bijzonder mooie boom. Op zo’n mooie kinderkamer muursticker kun je toch niet anders dan verliefd worden?

En wil je het plaatje helemaal compleet maken? Neem dan de leuke vrolijke knuffels, zoals een leuke gehaakte knuffel uil, of bijvoorbeeld een schattige baby knuffel, dat maakt het plaatje helemaal compleet. Voor het echte lentegevoel shop je nu deze leuke spullen bij Hippebeestjes.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *