Welke foto’s zijn mooi in je interieur en hoe hang je ze op?

Welke foto’s hang je op?

Welke foto'sWelke foto’s wil jij ophangen in je huis? Zomaar wat kiekjes in felle kleuren ophangen kan een rommelig effect geven. Maar als je het goed doet, dragen foto’s juist bij aan een persoonlijk interieur. Zo zijn ze echt van toegevoegde waarde. Of je nu je eigen familiefoto’s of vakantiekiekjes kiest of de foto’s van iemand anders. Ze kunnen mooie herinneringen geven of als inspiratiebron dienen.

1 foto’s van je kinderen

Druk mooie foto’s van je kinderen eens in zwart/wit af of bewerk de kleuren zo, dat de foto past bij de kleuren van je eigen interieur. Soms kan een filter de foto heel anders maken. Een filter die de foto vervaagt en enkele steunkleuren behoudt kan ook heel mooi zijn. Druk deze dan op groot formaat af zoals op dit voorbeeld.

2 Foto als behang

foto als behangHeb je een foto die veel voor je betekent, druk deze dan in kleur of zwart/wit eens in echt groot formaat af. Je kunt er dan een hele muur mee bedekken. Dat oogt rustiger dan 10 kleine foto’s en je maakt echt een soort statement. Een duidelijke keuze om een beeld in die ruimte te laten overheersen. Het is dan handig om de rest van het interieur rustig te houden, anders oogt het alsnog ‘vol’. Deze foto vonden we op VTwonen.

3 op de grond, atelier stijl

foto's op de grondAls je geen gaten in de muren wilt maken, kun je kiezen je foto’s op de grond te zetten. Ook hier is het mooi de beelden wat groter af te drukken dan je gewend bent. Liefst op verschillende formaten en in mooie lijsten die goed op elkaar zijn afgestemd of juist veel van elkaar verschillen in stijl, om wat nonchalance in te brengen.

Zo kun je nog meer manieren verzinnen om je foto’s stijlvol op te hangen. Print jouw muurdecoratie bij Fotoopcanvas bijvoorbeeld en maak er wat moois van! Je kunt ook een muur vol met foto’s tentoonstellen. Kies dan groepjes van foto’s met kleuren die bij elkaar passen. Dit brengt rust. Zet ze op een plank, rangschik ze losjes in een wolk of juist heel recht naast en onder elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.