Valentijnsdag verras je lief met een hart van goud

Valentijnsdag met een hart

valentijnsdagWil jij jouw lief of iemand anders die je dierbaar is op Valentijnsdag verrassen met een hart? Een goude of een van bloemmetjes? De harten van Hartenenzo.nl hang je aan de muur om telkens de liefde en genegenheid te kunnen voelen. Wil je iemand verrassen met een heel mooi en bijzonder cadeau op Valentijnsdag? Kies dan voor een hart van Hartenenzo.

Kunstwerken voor aan de muur

HartenEnZo maakt prachtige kunstwerkjes voor aan de muur, in de vorm van harten. De meeste harten zijn niet groter dan 20 cm breed. Kunstenares Daniëlle Koninkx van HartenEnZo noemt het zelf ‘sieraden voor aan de muur’. Maar je mag ze natuurlijk op ieder plekje leggen of hangen waar je wilt. Plekjes als aan de muur boven je bed, naast de voordeur, boven het aanrecht in de wc of in een klein nisje. Of onder een stolp in een vitrinekast(je).

Elk hart is uniek

De harten van HartenEnZo glinsteren en stralen en trekken de aandacht door hun kleur en verrassend materiaalgebruik. HartenEnZo gebruikt materialen als strass, bijous onderdelen, plastic, kralen, papier, bloemetjes, pailletten, etc. En het liefst in heldere, bonte en felle kleuren. Ieder hart is uniek en is er maar één van. Dat maakt het extra bijzonder om zo’n mooi hart van HartenEnZo te krijgen. Dan weet je dat je bijzonder bent. Zoals veel mensen zeggen die al zo’n mooi hart van HartenEnZo hebben “ je raakt er niet op uitgekeken en je wordt blij als je er naar kijkt.” Een prachtig liefdevol cadeau om je schatje, je vriendin of iemand anders die je dierbaar is op Valentijnsdag mee te verrassen.

Kunst en liefde voor kleur

muurversieringDaniëlle Koninkx is de kunstenares achter HartenEnZo. Zij is in 1993 afgestudeerd aan de HKU als sieraadontwerper. Eerder maakte zij sieraden om te dragen. Tegenwoordig maakt zij sieraden voor in huis. HartenEnZo is ontstaan vanuit een passie voor kleur, sieraden, harten, bloemen, sfeer, materialen en mooie dingen. ‘Volg je hart’ is de achterliggende gedachte van HartenEnZo. Daniëlle doet dit zelf ook en de harten stralen dit uit. Als je naar een hart van HartenEnZo kijkt dan voel je die energie.

Je kunt de harten online bestellen of op afspraak eerst een kijkje komen nemen. Volg je hart!

2 reacties

 1. Els van willigenburg

  Geachte,
  Wat is de prijs van het open hart kunst voor liefde en kleur.
  Ik kan op uw site geen link vinden om te bestellen.
  Wilt u mij dit a.u.b. laten weten

  Vriendelijk dank

  Els van willigenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.