Tien tips om uw inkomen te vergroten

bron: AD.

Aan het begin van 2003 gaf UW GOED RECHT tien tips om geld te besparen. Maar na een jaar lang beknibbelen is de lol daar wel vanaf. In 2004 moet het allemaal anders en daarom nu 10 manieren om dit jaar iets bij te verdienen.
1.Verhuur kamers
Hebt u kamers over in huis? Verhuur ze.
Meer informatie op internet: www.vrom.nl

2. Betaald proeven
Voordat een product op de markt komt, leggen veel bedrijven de creatie eerst aan een testpanel voor. De gelukkige panelleden mogen deze producten proeven en krijgen als klap op de vuurpijl ook betaald voor hun mening.
www.opinionms.com of www.smaakonderzoek.nl

3. Meld je aan als proefkonijn
U kunt geld verdienen door mee te doen aan geneesmiddelenonderzoek. Pharma Bio-Research zoekt vrijwilligers die zich als ‘proefkonijn’ beschikbaar stellen. internet: www.pbr.nl

4. Verdien geld via homeparty’s
Maakt u snel contact en haalt u anderen gemakkelijk over iets te kopen? Dan kunt u bijverdiensten zoeken in de verkoop van cosmetica, tupperware, lingerie, schoonmaakartikelen, speelgoed of voedingssupplementen via homeparty’s.
Meer informatie internet: www.directeverkoop.nl; www.tupperware.nl; www.janbibejan.com; www.herbalife.com; www.ha-ra.nl en www.peggys.nl.

5.Strijk je rijk
Er zijn veel manieren om thuis geld bij te verdienen: van sorteerwerk tot het beantwoorden van sms-berichten. De website thuiswerk.pagina.nl levert tal van ideeën.

6.Werken als gastouder
Doordat ouders steeds meer moeten betalen voor de opvang van hun kinderen in cráches, groeit de vraag naar particuliere opvang. Wie van kinderen houdt en graag thuis werkt, kan geld verdienen als gastouder. startpagina.gastouders.nl

7.Verkoop groenten uit eigen tuin
Op het platteland verdienen boeren bij met de verkoop van aardappelen, groenten, fruit, melk en bloemen aan particulieren. Wie een flinke (volks)tuin heeft, kan zich ook hierop richten. Zet een bord ’te koop’ langs de weg waarop u uw producten van eigen grond aanbeveelt.

8. Surfen voor geld
Geld verdienen met surfen op internet? Nou ja, niet helemaal natuurlijk. Want u betaalt de kabelaansluiting of telefoontikken toch zelf. Maar adverteerders willen graag weten wat een consument allemaal uitspookt op het wereldwijde web. Er zijn verscheidene bedrijven waar u zich gratis kunt inschrijven. Eén van de geldschieters is www.euroclix.nl.

9. Schrijf u in bij een castingbureau
Dik of dun, kaal of krullenbol: figuranten zijn er in alle soorten en maten. Kijkt u maar eens naar een reclameblokje op televisie of de beeldvulling rondom de soapsterren.
Een groot castingbureau is AFT Group in Amsterdam. De inschrijving kost 60 euro. Voor dat geld maakt het bureau foto’s en plaatst deze op internet (www.aftgroup.nl).

10. Ga studeren.
Vraag is natuurlijk met welke opleidingen je het beste je salaris op kunt krikken. Over het algemeen is het simpel: hoe hoger de opleiding, hoe hoger het salaris. Denk daarbij vooral aan hbo-niveau.
Informatie internet: www.loi.nl

Lees meer op:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.